Nyheder

Udgivet d. juni 28th, 2016 | Af Techmagasinet.dk

0

YouSee & TDC giver gratis data

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Som du måske har læst, så bliver TDC og YouSee slået sammen under et fælles navn, og kommer fremover kun til at hedde YouSee og dropper altså det ellers meget etablerede TDC navn. Man kan mene meget om denne sammenlægning, men hvis man er TDC og YouSee kunde, er der dog i hvert fald allerede en fordel ved det.

I hele juli måned tilbyder de nemlig gratis data til alle kunder, hvilket betyder at omkring en million kunder kan nyde gratis af ikke at skulle betale for data inden for Danmarks grænser, hvilket man kan læse på nyhedssiden Mobil.nu .

Man kunne måske sige at dette er lidt af en gratis gave, for hvor mange når egentlig at bruge deres data som er indeholdt i deres abonnement, og at der desuden er mange der er på ferie i juli, og tilbuddet ikke gælder uden for landets grænser.

På den anden side er det faktisk er helt utroligt brugbart tilbud for mange, det betyder nemlig at hvis man skal på camping, i sommerhus eller lignende i Danmark, er det muligt at streame løs af serier uden at skulle tænke på forbruget, hvilket ellers er noget af det der virkelig kan trække meget data.

Generelt er vi danskere vilde med data og streaming, som du ka læse mere om her


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑