Vindstød A/S har valgt at dig..." /> Vindstød A/S sikrer billig strøm gennem IT – Techmagasinet.dk

Internettet

Udgivet d. december 8th, 2016 | Af Techmagasinet.dk

0

Vindstød A/S sikrer billig strøm gennem IT

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det århusianske energiselskab Vindstød A/S har valgt at digitalisere mere eller mindre alle arbejdsgange i selskabet og har satset stort på et IT system, der klarer langt de fleste opgaver fra håndtering af kunder til energiberegninger, opkrævninger og lignende.

Morten Nissen Nielsen og Lars Ribe der står bag selskabet, var i tidernes morgen omkring et år om at udviklet systemet, der nu betyder, at danskerne kan købe strøm billigere, end gennem de mere traditionelle selskaber. Stort set hele selskabet kører gennem et cloud baseret IT system, og virksomheden beviser, at man må den rette brug af tech, kan spare mange penge ved at gå mod strømmen.

Vindstød har kun strøm fra vindmøller

Udover at det altså er et billigere alternativ til traditionelle energiselskaber, så er Vindstød A/S også et meget grønnere alternativ. Når man køber strøm fra Vindsstød, kommer det nemlig 100% fra danske vindmøller, og ikke fra en masse forskellige kilder. I Danmark er det omkring 42% af strøm, der kommer fra vindenergi, men hos Vindstød er det altså 100%.

Selvbetjening er vejen frem

Vi har for længst set det i banker og lignende, at der bliver mindre og mindre fysisk kontakt og fremmøde i filialerne, mens netbank og selvbetjenning i den grad vinder frem, og langt de fleste  er helt trygge ved selv at klare disse ting.

Vindstød A/S opererer stort set udelukkende via internettet, og alt fra tilmelding til kundeservice, oversigter og lignende foregår online, hvilket også er en af grundene til at priserne kan holdes nede og at det derfor er billigere end konkurrenterne. Vindstød er i Lokalavisen Århus blevet betegnet som energien svar på Telmore, og hvis man læser lidt mere om det, er det da heller ikke en helt dårlig sammenligning.

Som du kan se herpå Proff, går det ganske godt for det unge selskab Vindstød, der helt sikkert har en stor fremtid i branchen.

 

 


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑