Gadgets

Udgivet d. oktober 6th, 2016 | Af Techmagasinet.dk

0

Vi har ikke tid til at computeren ikke virker

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Computere, tablets og mobiltelefoner er allemandseje og er en fast del af hverdagen. Stopper noget af det med at virke eller sidder man fast mit i et utal af opdateringer, som man havde udskudt for mange gange. Men Duka slipper du for at spekulere på opdateringer – dem sørger Duka for, uden du skal gøre noget. Duka sørger også for virusbeskyttelse og for sikkerhed af dine data. Du kan læse mere om mulighederne på www.dukapc.dk.

 

Konceptet bag Duka

Den grundlæggende tanke bag Duka er at give alle mulighed for også at nyde den teknologiske verden – uden at skulle bekymre sig for meget omkring den tekniske del. Her skal det være nemt at benytte sig af computer, tablets og mobiltelefoner. Støder man på tekniske udfordringer, så kan man altid ringe til kundeservice og blive guidet igennem.

En Duka-løsning består af et produkt og en serviceordning. Produkterne spænder bredt fra computere, tablets og mobiltelefoner. Duka samarbejder med kendte og kvalitetsbevidste produktmærker, som sikre dig en høj kvalitet, og er at produkterne er nemme at bruge.

Duka tilbyder forskellige serviceordninger, så der altid er en service der matcher dine behov. Serviceordningerne er det, der gør produkterne nemme at bruge: automatiske opdateringer, virusbeskyttelse, sikkerhed af data, adgang til kundeservice 6 dage om ugen m.m.

Med en Duka-løsning køber man ikke bare produkter – man køber nemhed, en verden af muligheder uden bøvl, sikkerhed og frihed.

 

Brugervenligt produktudvalg

Producenterne bag Duka har tænkt på det hele. Produkterne bygger på enkelhed og brugervenlighed. Først og fremmest kræver det ingen installation – du skal blot pakke produktet ud, tænde den og det hele virker med det samme. Det er nemt at bruge idet mange af de unødvendige tekniske ting er fjernet, og køb af internet skal du ikke bekymre sig om, da der vil være internetforbindelse i selve computeren. Det samme gør sig gældende for mobiltelefonerne, hvor mange overflødige funktioner er fjernet. Her har man skåret helt ned til benet, og fokuseret på betjeningen, kvalitet og design.

 


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑