Test

Udgivet d. august 12th, 2016 | Af Techmagasinet.dk

0

Test af Beoplay A1

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Antallet af transportable højtalere er eksploderet de seneste 10 år. I takt med at vores mobiltelefoner er blevet vore primære kilde til musik, er udviklingen af højtalere til at have med på farten gået stærkt. Lyden er blevet bedre, lyden er blevet trådløs og designet er blevet lækkert.

Der findes efterhånden tusindvis af højtalere, der kan bruges til at have med på farten, men med så mange, er der naturligvis meget stor forskel på prisen såvel som kvaliteten af lyden. B&O har levet en del højtalere efterhånden, men Beoplay A1 er den mindste i familien og den vi har valgt at kigge lidt nærmere på.

Langt de fleste vil naturligvis bruge højtaleren til at afspille musik, men BeoPlay 1 kan også bruges til håndfri tale, og kan derfor også indgå på et kontor. Men som sagt vil de fleste nok den til musik, og det er derfor også der vores fokus vil være, nemlig på kvaliteten af lyden.

Lille højttaler, stor lyd

Når man kigger på den, er det svært ikke at være en smule skeptisk. Grundet dens lille størrelse kunne man nemlig godt frygte, at der ikke var meget lyd gemt i den lille skal. Det er dog ikke tilfældet og den er rent faktisk udstyret med 2 x 30 watts forstærkere og højtalerne yder 2 x 140 watt, hvilket er ganske pænt for en højtaler i den størrelse. Den har en såkaldt 360 graders funktion, hvilket betyder at den spiller rummet, den er i, op. Den kommer lidt mere til kort udenfor, hvor den dog stadig leverer fremragende lyd.

Noget af det der typisk er ret belastende ved transportable højtalere (med god lyd) er, at batteritiden sjældent er særlig imponerende. Her overrasker BeoPlay A1 dog også positivt. B&O skriver, er batteritiden er op til 24 timer på en opladning af ca 2,5 timers varighed. I vores test nåede vi ikke helt så højt, men med lidt over 20 timer er det stadig i den grad et godkendt resultat for lyd i den klasse.

Den helt korte konklusion er, at man får en af markedet bedste små transportable højtalere, hvis man investerer i en Beoplay A1, men man kommer også til at betale for det med en pris på omkring 2000 kroner. Den vil ikke kunne erstatte din primære lyd i hjemme, men den vil være perfekt til en tur i sommerhus eller lignende.

Den kan blandt andet købes hos Livingoodies.dk

Test af Beoplay A1 Techmagasinet.dk
Design
Lyd

Summary:

100


User Rating: 0 (0 votes)


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑