Mobil

Udgivet d. februar 20th, 2018 | Af Techmagasinet.dk

0

Teknikken er på prøve

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Mobiltelefoner er vores kærest eje, og tanken om at man har glemt sin telefon derhjemme kan jo næsten udløse et angstanfald. Når det er sagt, så har vi alle forskellige præferencer, når det gælder valg af telefon. Hvilket styresystem skal man vælge, skal man prøve noget nyt, eller skal man vælge en ny iPhone, for den kender man til. Hvilken skærmstørrelse passer til dig og hvad er dit behov egentlig?

iPhone X kan blive en dyr fornøjelse

Den nok dyreste telefon på markedet, bliver også betegnet som den mest porøse mobiltelefon. Der er en stor risiko for brud på telefon, grunden til dette er at Apple har fokuseret mere på design frem for brudstyrke. Disse tests er lavet på baggrund af robotter der udfører en masse forskellige situationer, som man kunne komme ud for i dagligdagen. Her kommer iPhone X til kort og det går i sidste ende udover forbrugerne. Hvilken telefon er din favorit? Skulle uheldet være ude, kan du få lavet en iPhone reparation her

 

Køb hellere et panserglas til skærmen

Ikke nok med at telefonen er mere skrøbelig men selve reservedelene er også væsentlig dyrere. Den tynde OLED-skærm koster over 2000 kr. for en reparation. Det er også en sværere opgave da den er udstyret med flere kabler og et batteri som sidder dumt. Hvis uheldet er ude, er en udgift på 6-700 kr. ikke urealistisk. Det hænger ikke helt sammen med Apples udmelding, om det er deres mest holdbare telefon til dato.

 

Teknikken bliver mere og mere avanceret

Man må også bare huske på at vi som forbrugere ønsker mere og mere teknik og det må næsten ikke fylde noget. Vi stiller også store krav, så vi må nok også indse at vi skal passe bedre på vores tekniske produkter. Der findes et væld af udstyr til at beskytte din telefon, og butikkerne har også en del forsikringer man kan tegne. Så i sidste ende kan du gøre meget selv, og måske passe lidt ekstra på den.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑