Nyheder

Udgivet d. maj 25th, 2016 | Af Techmagasinet.dk

0

Swipp tillader nu 50.000 kroner om dagen

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der foregår en stor krig i øjeblikket, og den har efterhånden raset i nogle år. Danske banks uhyre populære app MobilePay står på den ene side mens Swipp, der er en lang række andre bankers modsvar står klar på den anden side. Kigger man udelukkende på udbredelse, er der ingen tvivl om, at der er MobilePay der har fat i den lange ende og har ifølge Danske Bank 2,5 millioner brugere.

Swipp gør dog deres for at udfordre MobilePay hvor de kan. De startede med at hæve grænsen på hvor meget der kunne overføres om dagen, og nu har de gjort det igen. De har nemlig netop annonceret, at de har hævet grænsen for hvad der kan overføres om dagen til 50.000 kroner, hvilket er dobbelt så meget som MobilePay tillader på nuværende tidspunkt.  MobilePay tillader dog kun op til 10.000 kroner pr. transaktion til butikker og altså ikke 25.000 kroner på en overførsel.

Ifølge Martin F. Andersen sker denne stigning for at Swipp vil kunne få en endnu større udbredelse, og det bliver muligt at betale ting som møbler og større forbrugsgoder, hvilket der i følge Martin F. Andesen har været stort efterspørgsel.

Mange webshops tilbyder denne form for betaling, hvor MobilePay ligesom blandt private er langt mere udbredt, og her er der nok ikke nogen tvivl om, at en forøgelse ville være velkommen. En talsmand for Uniggardin der sælger gardiner på nettet udtaler: “Det er langt fra størstedelen af vores handler, der betales med mobilepay, men vi kan bestemt mærke en stigning på mindre ordrer. Det er derfor også klart, at vi ville hilse tiltaget velkomment, hvis loftet blev hævet. For selvom vores gardiner sælges til den helt rigtige pris, er det ikke altid at det kan klares inden for det nuværende loft”.

Generelt har MobilePay mere eller mindre fulgt efter Swipp, når de har lavet nye tiltag, så det er bestemt ikke utænkeligt at vi kommer til at se en stigning i den kommende tid.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑