..." /> Smid bare nøglerne væk – Techmagasinet.dk


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/techmagasinet.dk/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 51
Generelt

Udgivet d. april 2nd, 2020 | Af Techmagasinet.dk

0

Smid bare nøglerne væk

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.


Undgå nøgler der smides væk

Hvis du har børn er der også en god sandsynlighed for, at du har oplevet af de på magisk vis ikke længere har nøglerne og er kommet til at smide dem væk. Her kan du så enten vælge at håbe på at de ikke bliver fundet og kædet sammen med dit hus, eller vælge at få omkodet låsene i huset og skifte nøgler. Hvis du har en kodelås på jeres døre, slipper du for at skulle tænke på hvor nøglerne er henne og behøver ikke gå og bekymre dig om hvorvidt de bliver tabt. 

Hvis du er typen, som er en lille smule skeptisk, når det kommer til elektronik og sikkerhed, så kommer langt de fleste med en helt analog back-up nøgle. Så hvis elektronikken skulle svigte, så kan du altså stadig komme ind. 

Hvilken type skal du vælge?

Der findes som sagt et par forskellige nøglefri låse. Kodelåse hvor man enten ved hjælp af smartphone, kode eller nøglebrik åbner låsen. Biometriske låse, hvor man låser op enten ved hjælp af fingeraftryk eller i enkelte tilfælde ansigtsgenkendelse. Sidstnævnte sætter en del begrænsninger i forhold til at give andre adgang til huset. Det kan også give problemer med meget kolde fingre, eller fingre med små rifter. De fleste vælger derfor også løsningen med kode. 

Hvad koster det?

Skal du alligevel skifte døre og vinduer er merudgiften nærmest ikke eksisterende. Skal du ikke have renoveret kan du sagtens alligevel skifte dine almindelige løse ud med elektriske låse. Man kan købe dem i velassorterede forretninger og man kan selv skifte dem. De fleste vil dog nok vælge at få en låsesmed til det, så man er sikker på at det er gjort efter bogen. 

Selve låsen koster ikke meget mere end en almindeligt, og det er ikke mere besværligt at installere, og det kan derfor gøres for ganske få tusinde kroner.   


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑