Generelt

Udgivet d. juni 29th, 2020 | Af Techmagasinet.dk

0

Sådan kan du indrette dit hjem med hjemmeassistenter.

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Fremtidens hjem er uden diskussion, af den digitale genre, og flere inventarer m.m. bliver endnu mere automatiseret og smarte. Allerede i dag er er flere ting i ens hjem, som kan blive udskiftet med nogle mere teknologisk avanceret produkter på markedet. Herunder kommer vi derfor lidt ind på én af de ting som de fleste i dag kan udskifte, uden at skulle have de store sedler op ad pengepungen.

Fyld hjemmet, med hjemmeassistenter

Et af de største hit i dag, er de smarte og intelligente hjemmeassistenter, som er med til at gøre rigtig mange hjem, endnu smartere end de har været før. Disse hjemmeassistenter kan, efter boligens størrelse naturligvis, stilles rundt omkring, som du aldrig er for langt væk – il at komme i kontakt med dem.

En hjemmeassistent kan derfor både stilles i stuen, i køkkenet, på hvert værelse, eller på toilettet – hvis man har lyst til dette.

Få musikken til at spille i hvert rum

Når du har fået stillet dine hjemmeassistenter rundt omkring i hele boligen, kan du altid nemt få fat på dem, men du kan også få hørt musik, uden at skulle gå glip at den gode sang som kommer næste gang – eller gå glip af den interessante samtale som radioværterne har.  Får du stillet hjemmeassistenter rigtigt, så kan du høre det du er i gang med, lige meget hvor du er henne i hjemmet.

Bed den om en lang række ting

Hjemmeassistenter er rigtig smarte, og kan ved hjælp af WIFI, forbindes til en lang række ting i hjemmet, som du så kan styre herigennem. Du kan eksempel styre flere streamingtjenester, mht. hvad du vil se. Du kan også tænde og slukke alt eller dele af lyset i hjemmet, ved at bed din hjemmeassistent om det. Det vil altså sige at du har mulighed at bed din hjemmeassistent og en lang række ting, mens du sidder rigtig godt i din &tradition designersofa.

Mulighederne er store, hvad angår hjemmeassistenter, og muligheder bliver kun endnu flere med tiden.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑