..." /> Sådan får du bedre og mere sikkert WiFi – Techmagasinet.dk

Generelt

Udgivet d. januar 9th, 2017 | Af Techmagasinet.dk

0

Sådan får du bedre og mere sikkert WiFi

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Waoo og Netgear introducerer nu den såkaldte mesh-teknologi. Den sætter en ‘trådløs forlængerledning’ på WiFi-netværket, så det rækker længere. En praktisk løsning, som de fleste vil få gavn af, hvis deres bolig er større end 50m2. Det gavner mange, da det er et udbredt problem, at WiFi-forbindelsen ikke rækker langt nok. Driller din WiFi-forbindelse er der dog en masse andre løsninger, du kan prøve af, inden du investerer i den nye WiFi open mesh-teknologi. Her får du fem gode råd til, hvordan du får bedre WiFi.

Står dit WiFi-netværk står forkert?

Den første fejl, vi vil belyse her, er den mest gængse; at routeren står forkert. Det kan være, at den står på gulvet, i et skab eller under en seng. Det er ikke optimalt, hvis du gemmer den af vejen, da det vil blokere for signalet eller helt dræbe det. Derfor bør du stille din router ud i det fri, og den må gerne stå i et lidt højere rum, der er placeret centralt i boligen.

Er din router for gammel?

Hvis den enhed, du anvender, til at gå på nettet med, er nyere end din router, kan du ende med at få problemer. De ældre routere er nemlig ikke bygget til, at der kan være tilkoblet mange forskellige enheder — også mobile. Derfor bør du undersøge, om din router er helt up to date. I nyere mobiltelefoner er der desuden også forbedrede teknologier i forhold til WiFi-teknologien, og derfor er det heller ikke optimalt, hvis den router, du benytter, ikke formål at få det maksimale ud af denne. Overvej derfor om du skal investere i en ny og smartere router, hvor du kan vælge WiFi-kanaler — dem, der passer præcis til dine elektroniske enheder.

Opdaterer du din router ofte nok?

Du bliver nødt til at opdatere din router jævnligt, så du er sikker på, at den har den nyeste firmware. Genstart også din router jævnligt, hvis du har problemer med signalet.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑