Generelt

Udgivet d. august 20th, 2018 | Af Techmagasinet.dk

0

Programmer der hjælper din virksomhed til succes

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når man har en virksomhed, er der enormt mange ting der skal holdes styr på. Det er selvfølgelig de ansattes ansvar at holde styr på alle de forskellige processer. Men selvom det er menneskerne i virksomheden som står for tingene, så bliver der hele tiden udviklet programmer og gadgets som kan hjælpe virksomheden og dens ansatte. Programmerne er meget forskellige, og det afhænger meget af den enkelte virksomhed, hvorvidt de har behov for de forskellige programmer. Nogle af programmerne er gratis at have, imens man er nødt til at betale for andre. Herunder findes der et bud på 3 programmer som kan gøre det noget nemmere at bestyre din virksomhed.

Tidsregistrering

I dag bliver mange virksomheders opgaver baseret på tid. Kunderne betaler for et bestemt antal timers service, til en bestemt time takst. Det samme gælder de ansatte, da langt de fleste danskere på arbejdspladsen. Derfor er det vigtigt at kunne holde styr på den tid der bliver brugt. Hvis den forkerte tid bliver registreret, vil det både have en negativ på virksomhedens indkomst, men man vil heller ikke kunne bruge den pågældende data til fremtidige projekter. Du kan læse mere om muligheden for tidsregistrering her.

Projektstyringssystem

Mange af virksomhedens opgaver og projekter bliver ofte uddelegeret til projektgrupper. På den måde kan større virksomheder få klaret flere forskellige projekter på en gang. Der er dog mange ting at holde styr på, hvis man vil afvikle et succesfuldt projekt. Det kan derfor godt betale sig at have tilknyttet et projektstyringsværktøj som giver et godt overblik over alle projektets aktiver.

ERP – System

ERP – systemet er det største stykke software ud af de 3. ERP – Systemet står da også for næsten alle af virksomhedens aktiver og stiller dem op på en overskuelig måde. De fleste ERP – Systemer er online, så alle i virksomheden nemt kan få adgang til systemet og bruge det i deres respektive afdelinger.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑