Nyheder

Udgivet d. september 13th, 2016 | Af Techmagasinet.dk

0

Prisen stiger hos 3’s små abonnementer

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er sket meget med mobilabonnementer hos udbyderne i de sidste mange år, og indtil videre har prisen kun peget i en retning, og det er i lavere priser, hvor det for os forbrugere er blevet billigere og billigere at bruge vores smartphones. En af de ting der i dag er blevet meget billig er data, da det også er en ting der betyder mere og mere i takt med vores brug af internettet er flyttet fra computere til mobile enheder.

Generelt er priserne dog været faldende på grund af de mange konkurrenter, der er på markedet. Derfor er det også kommet som lidt af en overraskelse, at teleselskabet 3 har annonceret, at de sætter prisen op på deres små og billige abonnementer. Deres billigste 3LikeHome abonnement, der i skrivende stund koster 99 kroner stiger til 130 kroner, hvilket en meget hurtig hovedregning siger, er mere end 30%.

Prisstigningen er naturligvis ikke voldsomt høj mål i kroner, men ikke desto mindre er det et modigt valg i en branche, der er så præget af konkurrence, som det er tilfældet, og hvor man sagtens kan finde langt billigere abonnementer. 3LikeHome har den absolutte fordel, at man kan benytte det uden beregning i 40 lande, hvilket da også er grunden til at 3 har hævet prisen, da de stadig har en fordel her i forhold til stort set alle de andre selskaber.

Hvis du er 3 kunde og ikke vil acceptere prisstigningen, kan du finde dit næste abonnement her. Det kunne dog godt varsle en ændring i branchen på sigt, hvor priserne efter at have været presset helt i bund, igen skal finde et lidt mere naturligt lejde, hvor selskaberne kan tjene penge på det.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑