Generelt

Udgivet d. september 25th, 2020 | Af Techmagasinet.dk

0

Pas på dit hjem og din tech

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Har du en dyr computer og meget andet dyr tech i dit hjem, så er det vigtigt at passe godt på det. Det er virkelig ærgerligt at miste noget dyrt udstyr. Det er endnu mere ærgerligt, hvis du kunne have undgået det ved at tænke dig lidt om og forberede dig en smule.

At passe på dit dyre udstyr er ikke bare at gøre en enkelt ting. Der er meget, der kan gå galt og resultere i ødelagt eller mistet tech. Læs med her, og find ud af, hvordan du kan passe på dine dyre ting.

Pas på indbrudstyve

En af de ting, du kan tænke på, er at undgå at få indbrud. Får du stjålet dit udstyr, er det væk. Det er ikke altid, politiet har held med at finde sådan nogle ting igen. Og det kan være blevet ødelagt i mellemtiden.

Indbrud er i det hele taget værd at prøve at undgå. Du kan ikke bare miste dit dyre udstyr, men også genstande, der har stor affektionsværdi for dig. Det giver også en grim følelse i kroppen at vide, at der har været nogen i ens hjem.

Vil du undgå indbrud, så kan du først og fremmest sørge for, at du har en god lås i din dør. Har du en gammel lås, der ikke er så sikker, så få skiftet din lås her. Med en mere sikker lås, er dit hjem mere sikkert.

Få kameraovervågning som supplement

En anden stor sikkerhed, når det kommer til beskyttelse af hjemmet, er et overvågningskamera. Der findes mange store forhandlere af overvågningskameraer på nettet. Det er et godt sted at starte, hvis man leder efter et nyt overvågningskamera. Online finder du et stort og bredt udvalg, og man kan ofte være heldig at finde et godt tilbud på overvågningskameraer. På den måde kan du let sikre dit hjem og holde øje med dine værdier.

Børn og bolde er farlige for dit hardware

En anden farlig kombination er børn og bolde. Har du børn i hjemmet, skal du overveje stærkt, om der skal laves nogle regler angående legetøj. Boldspil er fx yderst farligt for store, fine skærme. Det skal hellere foregå udenfor.

Der kan også være andet legetøj, der er risikabelt. Fx skydelegetøj kan også ramme noget og smadre det. Så gå børnenes legetøj igennem, eller lav en generel regel.

Du kan forsikre dig

Der er en metode, der kan sikre dig økonomisk, hvis nu der skulle ske noget alligevel. Du kan forsikre dit udstyr. En forsikring kan ikke sørge for, at der ikke sker noget. Den kan ikke stoppe colaen, idet den skal til at vælte. Den kan ikke holde indbrudstyvene væk. Men den kan erstatte de penge, du mister.

Du kan overveje en forsikring, hvis du har noget dyrt tech stående. Det vil være et slag at miste det, og du kan aldrig sikre dig 100 % imod uheld. Men du kan sørge for, at din økonomi ikke også bliver ødelagt.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑