Gadgets loplus.dk/vindstod

Udgivet d. november 28th, 2016 | Af Techmagasinet.dk

0

Overvågn elforbruget på din smartphone

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Telefonen i dag den gadgets som følger os i tyk og tyndt. Stort set lige gyldigt hvor vi befinder os, har vi telefonen inden for få meter. Derfor kan vi lige så godt bruge dem, på den mest optimale måde. Mange strøm udbydere tilbyder en app, hvor vi som forbrugere, kan følge med i vores strøm.

Telefonen byder på mange ting, og den er forbundet til rigtig mange funktioner. I hjemmet kan du blandt andet fjernstyre mange funktioner i dit hjem. Lyset kan kontrolleres via Laurits Knudsens app, IHC. Her har forbrugeren mulighed for at inddele hjemmet i forskellige zoner, og betjene alt sammen via appen. Ligeledes kan vinduet også kontrolleres gennem en app. Via Velux Integras interface kan du betjene f.eks. ovenlys vinduer. Velux har endnu ikke udviklet en app. Så en måde at bruge mobilen til at betjene vinduerne på, er igennem TaHoma fra Somfy. TaHoma er Somfy svar på at intelligent gøre hjemmet. Du kan via deres produkter forbinde elementer i hjemmet og på den måde fjernstyre de forskellige enheder. Ligesom du kan fjernbetjene de fleste ting via diverse apps, kan du også følge med i forbruget fra de forskellige udbydere, som strøm, vand og varme. Nyere elselskaber går forrest hvad der angår teknologi og priser.

Vindstød A/S, din genvej til billigere strøm

Vindstød A/S er en af de nyere el-abonnementer, som tilbyder at overvåge forbruget via telefonen. Oven i købet får du op til 50 % rabat på på din el abonnement, og din el til kostpris.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑