Generelt

Udgivet d. maj 25th, 2021 | Af Techmagasinet.dk

0

Optimer din business med effektiv tidsregistrering

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er velkendt for både firmaer, store som små, samt lederne i disse virksomheder, at de hele tiden tænker i, hvordan virksomheden er mest lønsom og kan køres mest effektivt, når det handler om at udnytte de forhåndenværende ressourcer bedst muligt. Der kan være meget at hente her i at investere i et system, der effektivt tilbyder din virksomhed den nødvendige tidsregistrering. I denne artikel vil vi se nærmere på de fordele, der kan være forbundet hermed.

Hvad er tidsregistrering?

Hvad er tidsregistrering overhovedet for en størrelse? Ja, det er et system, der nu er digitalt, men i ”gamle dage” mere var udgjort af, at hver medarbejder havde et stempelkort, som de stemplede ind og ud med i en stempelkortaflæser. På denne måde kunne arbejdsgiveren holde korrekt øje med den enkelte medarbejders tidsforbrug, så de arbejdede de timer, som de kontraktligt var ansat til. I dag findes der effektive tidsregistreringssystemer, der kan integreres som en del af virksomhedens softwarepakker, hvilket gør det meget nemmere at administrere og også tilgå fra forskellige ledere og HR-medarbejdere.

Fordele ved tidsregistrering

Måske er det svært for den enkelte medarbejder at se fordelen i at registrere tidsforbruget, mens det for en virksomhed er super relevant, fordi et sådant system giver et samlet overblik over tidsforbruget på forskellige projekter, og hvilke emner, som medarbejderne bruger deres arbejdstid på. Hvis man er en virksomhed, der arbejder meget projektbaseret, kan et tidsregistreringssystem være nødvendigt, fordi projektets økonomiske ressourcer kommer fra en ekstern kunde, der har betalt et bestemt beløb for at få gennemført et projekt. Dermed ved projektlederen eller lederen i virksomheden præcis hvor mange timer, der må lægges i projektet for at det kan svare sig at gennemføre i forhold til et eventuelt overskud.

Spar arbejdstimer med mobil tidsregistrering  

Når man investerer i et sådant tidsregistreringssystem får man tilmed et mobilt system, som medarbejderne kan bruge, mens de er på farten. De kan dermed tilgå systemet, hvor end de er, og dermed sparer de en masse arbejdstid på at skulle ind forbi arbejdet for at registrere timerne. Dette frigiver en masse arbejdstimer, som dermed kan bruges mere effektivt. Det skaber også et større overblik for den enkelte medarbejder, fordi de løbende kan følge med i timeforbruget, så der sidst på måneden ikke lige pludselig skal afspadseres en masse timer, der havde hobet sig op. Det er dermed en win-win situation for begge parter.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑