Nyheder

Udgivet d. august 31st, 2016 | Af Techmagasinet.dk

0

Nyt prissammenlignings site ser dagens lys

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Lige siden internethandel slog igennem, har de danske forbrugere lagt stor vægt på at finde deres produkter til de bedste og billigste priser. En af de helt store fordele ved online handel, er at man let kan finde priserne på forskellige hjemmesider, uden at skulle besøge butikkerne fysisk, hvilket både tager tid og ofte er umuligt på grund af geografiske afstande, online er der som bekendt ikke forskel på geografiske placeringer.

En lang række prissammenlignings hjemmesider er dukket op og har hjulpet forbrugerne med at finde de billigste priser på produkterne, så de ikke selv har skulle undersøge markedet, men blot har kunne lade sig guide gennem junglen af muligheder for at købe.

De mange forskellige prissammenlignings hjemmesider kan dog også være en større jungle at finde rundt i, da der er mange der primært drives af reklamer og derfor reelt bare er interesseret i at få så mange besøgende som muligt.

Nu har en ny hjemmeside så set dagens lys, og det er en tjeneste med fuld fokus på mobiltelefiner, tablets og tilbehør til dette. Pricepusher.eu er navnet på den danske udgave, og en af de helt store forskelle fra denne og andre, er at der kun henvises til større og anerkendte forhandlere, som man ved man kan stole på, der alle er e-mærket.

Her kan man finde tilbud og priser på mobiltelefoner uden abonnement.

 


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑