Internettet

Udgivet d. maj 11th, 2017 | Af Techmagasinet.dk

0

Mere undervisning rykker online

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

At vi lever i en digital tidsalder, er der ikke nogen tvivl om, og der er mere og mere der foregår online i vores dagligdag. Hvis vi skal i kontakt med det offentlige foregår det primært online, når vi skal bestille en rejse, gør vi det på rejseselskabernes side, ja selv vores dagligvarekøb foregår i højere og højere grad online.

En anden ting der i højere og højere grad også er rykket online er undervisning, og der findes stort set ikke den udannelsesinstitution, der ikke tilbyder en eller anden form for fjernundervisning i højere eller lavere grad. Der vil være mange, der af den ene eller anden grund ikke har mulighed for at være fysisk til stede til noget undervisning, hvor det giver mening at kunne blive undervist via internettet.

IA Sprog, der er et sprogcenter i København tilbyder eksempelvis danskundervisning online, hvor deltagerne bliver undervist via Skype. Her består en stor del af undervisningen som selvstudie, men hvor der så hver uge er 60 minutters Skype-møde med en underviser, hvor eleven kan få testet og trænet sin udtale.

Der er mange fordele ved at sådanne kurser er rykket online. For det første er det langt mere fleksibelt, og for det andet åbner det op for at kommende tilflyttere, der ved at de skal flytte til Danmark, kan modtage undervisningen, inden de kommer til landet, og på den måde være sikker på at få den bedst mulige start her i landet.

Det samme er muligt den anden vej, hvor det er muligt for os danskere at få papir på uddannelser fra amerikanske universiteter, uden nogensinde at have sat vores ben på deres område. Vi lever generelt i en teknologisk tid, hvor hele verden er blevet vores legeplads med alt hvad dette indebære at nye muligheder inden for både job, uddannelse og meget andet – det er i den gad fagre nye verden i forhold til for bare 10 år siden.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑