Internettet

Udgivet d. juni 6th, 2018 | Af Techmagasinet.dk

0

Kommer kryptovaluta til at kunne frigøre os fra bankerne?

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der har været rigtig meget snak om, hvad kryptovaluta kan udvikle sig til og i hvor stor en stil, det vil komme til at have indflydelse på vores hverdag. Der er dog meget, der tyder på, at det er noget, der vil komme til at have stor betydning for rigtig mange personer. Derfor er der også flere, der er begyndt at snakke om, hvorvidt det kan frigøre os fra bankerne.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det reelt set sagtens kunne lade sig gøre. Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at det også betyder, at du er nødt til at frigøre dig fra muligheden for at optage lån via banker og realkreditforeninger, hvilket også er noget, der betyder, at det f.eks. ikke er muligt for dig at købe et hus, hvilket naturligvis er obligatorisk for langt de fleste.

Hvad ovenstående betyder er, at der også er meget lange udsigter til, at kryptovaluta skal kunne frigøre os fra bankerne, på trods af, at det for mange at se allerede snart er muligt. Du kan eksempelvis sagtens bruge det i det daglige, da der allerede er blevet udgivet flere betalingskort, der gør det muligt for dig at betale i butikker og på netbutikker med kryptovalutaer.

Hvor kan jeg betale med kryptovaluta i dag?

Det er tydeligt at se, at kryptovalutaen har medført en stor teknologisk udvikling. Én ting er, at det i dag er muligt at have en del af din formue stående i en valuta, som banken ikke har noget at gøre med er en stor udvikling i sig selv, som kun er gjort mulig af teknologien. Det er dog langt fra de eneste teknologiske innovationer som kryptovalutaen har bragt med sig.

Du kan dog få VISA-kort med kryptovaluta, der giver dig mulighed for at bruge disse kort i butikker og hos netbutikker, hvilket også er noget, der beviser, at det er en branche, der kommer til at blive ved med at udvikle sig i yderst høj grad. Det er blandt andet også noget, der bevises ved, at du kan få små elektroniske enheder (ledgers), du kan gemme din krypto på.

Med afsæt i ovenstående, så er det faktisk også muligt at betale med kryptovaluta stort set over alt, hvis du får fingrene i et sådant kort. Det er dog noget, der er relativt lang ventetid på. Der er enkelte danske netbutikker, der har gjort det muligt for dig at betale direkte med kryptovaluta, hvilket – med garanti – også er noget, vi kommer til at se mere af i fremtiden.

De fleste ser kryptovaluta som en stor del af fremtiden

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at der er rigtig mange, der ser på kryptovaluta som værende en stor del af fremtiden. Der er mange, der har fået øjnene op for, at det er en formidabel teknologisk innovation, der fremadrettet vil komme til at have stor indflydelse på den økonomi, vi kender i dag og den måde, vi betaler med vores betalingskort og via bank i dag.

Eksempelvis er der mange, der er begyndt at spå en kryptvaluta som Bitcoin Cash en stor fremtid, da det er en valuta, de lige netop er blevet udviklet til brug i forbindelse med betalinger og overførsler, men som ikke handles med i nær så høj grad, da det ikke er formålet med denne valuta. Der er dog fortsat folk, der også handler med denne kryptovaluta.

Hvad end du er modstander af kryptovaluta eller ej, så er det svært at sige, at det ikke kommer til at have en større betydning for den økonomiske situation i fremtiden.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑