Generelt

Udgivet d. januar 12th, 2018 | Af Techmagasinet.dk

0

Køber Apple virkelig Netflix?

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

For et par uger siden begyndte rygterne om at Apple vil købe Netflix for alvor at blusse op igen. Apple har en af verdens absolut pengetanke, og trækker de deres penge hjem fra udlandet, vil de have en kontant formue på langt over 200 milliarder dollars. De får naturligvis ikke noget ud af at have et sådan beløb stående, og investeringer vil være vejen frem for dem. De har tidligere købt Beats by Dre for et milliardbeløb, Shazam for nogle hundrede millioner og lignende, men aldrig noget i Netflix klassen.

Skulle handlen blive en realitet spekuleres der i en pris på omkring 70 milliarder dollars, hvilket naturligvis vil være det største medieopkøb i historien. De helt store spørgsmål er naturligvis, hvad er chancerne for at det kommer til at ske, og hvad kommer der rent faktisk til at ske, hvis det skulle blive en realitet.

Apple har gennem de sidste mange år satset stort på digitale produkter som Apple musik og deres film udlejning og salg i iTunes. Når det kommer til serier, er de dog ikke med på streamingbølgen, og hvorfor ikke starte i toppen, hvis man har muligheden. Man kunne godt forestille sig at Apple var meget interesseret i at købe 110 millioner brugere, fremfor at skulle starte noget fra bunden.

Alligevel virker det lidt utænkeligt at Apple skulle bruge SÅ mange penge, på noget der reelt ligger uden for deres oprindelige produkter. Rygterne er blusset op for nyligt, og det er nok ikke det sidste vi har hørt til dem.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑