Internettet

Udgivet d. januar 5th, 2017 | Af Techmagasinet.dk

1

Julehandlen blev rekordstor

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Internethandlen er kommet for at blive, det er der slet ikke nogen tvivl om, og år for år stiger omsætningen på nettet da også. Sidste år blev julehandlen igen rekordstor og antallet af transaktioner steg med 6,5% mens omsætningen steg med 13%. I forvejen har julesalget sat rekord de sidste år, så selvom der bliver talt meget om en lidt svækket økonomi, så lader det ikke til at være noget der tynger vores lyst til at shoppe og ikke mindst at glæde hinanden.

Den gennemsnitlige transaktion i de 90 største danske webshops har en værdi af 997 kroner, hvilket er en stigning på mere end 50 kroner pr transaktion i forhold til året før, hvor beløbet var 941. Så ikke nok med at vi bruger vores visakort flere gange, vi bruger også flere penge hver gang, hvilket naturligvis er til stor begejstring for detailbranchen.

Det er ikke muligt at finde de helt præcise tal for omsætning, da der er flere spillere på markedet end DIBS Payment, der står bag undersøgelsen. Der er dog ingen tvivl om, at der igen er sat rekord ved julehandlen og at online butikkerne har været de helt store vindere.

Folk vælger stresset fra

Blandt de store vindere finder man eksempelvis online legetøjsbutikker som Eurotoys, hvor mange har mærket en stærkt øget trafik i sidste måned. “Vi kan naturligvis ikke sige om det er derfor, men det virker lidt til, at der mange forældre, der i en travl hverdag, ikke har lyst til at bruge timer på at skulle stå i kø, og derfor vælger at købe gaver til børnene på nettet, hvor de i ro og mag kan finde det de søger” udtaler en repræsentant fra shoppen.

Der er generelt en tendens til at flere og flere af os vælger stresset fra, og derfor vælger at købe gaver på nettet, hvor vi ikke skal stå i kø i flere timer, for at få pakket en pande til moster Lis ind, og her er det i særdeleshed at internethandlen vinder frem, hvor man kan gøre tingene i sit eget tempo, når det passer en.

 

 


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.En kommentar til Julehandlen blev rekordstor

  1. Pingback: Boom i julegaver købt med rabat | Detaktuelle.net

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑