Gadgets

Udgivet d. november 2nd, 2016 | Af Techmagasinet.dk

0

iPhone 8 kommer måske i tre størrelser

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er ikke lang tid siden at Apple lancerede deres nye iPhone 7 og ikke mindst deres iPhone 7 Plus. Modtagelsen har som altid været positivt hos Apple tilhængerne, mens de mere kritiske forbrugere måske ikke ser helt det samme lys i den nye model. Mange mener, at udviklingen har været så god som man kunne forvente, og at der ikke er sket så meget fra 6S modellen og til den nye.

Næste år fejrer iPhone 10 år, og der forventes det at Apple kommer med en model, hvor der i den grad kommer til at være sket nogle ting, og at iPhone 7 derfor var en form for mellemmodel inden den helt store satsning kommer næste år.

Der er allerede været masser af rygter i forbindelse med iPhone 8, også selvom der er omkring et år til at den kommer i handlen. Et af rygterne er at den kommer med trådløs opladning, hvilket er et af de vedvarende rygter.

Nyt design

Stort set alle rygter indikerer, at der kommer nyt design på den næste model. Der er stort set ikke sket noget med designet fra iPhone 5 og til iPhone 7, hvilket er grunden til at mange forventer, at der kommer til at ske en masse nyt på den næste model, når det kommer til designet.

Nogle af de nyeste rygter siger, at skærmen på den næste model vil blive af typen OLED og ikke LCD, som det ellers har været tilfældet indtil videre. Nu mener Mashable,  så også at vide, at den kommende model ikke vil komme i to forskellige størrelser, men i hele tre forskellige af slagsen.

Skal man tro de rygter, kommer iPhone 8 sandsynligvis i de kendte 4,7 og 5,5 tommer, men meget muligt også i en 5 tommer model, der i så fald vil være et helt nyt medlem af familien.

Der er nok ikke nogen tvivl om, at der vil kommer hundredvis af rygter inden iPhone 8 bliver lanceret om et godt et års tid, og du kan naturligvis følge med i dem her på siden.

Der går rygter om, at modellen kommer til at blive rekorddyr, men dette vides naturligvis endnu ikke, og kommer til at afhænge af hvilket abonnement, den bliver tegnet med. Den kommer til at koste meget med et billigt mobilabonnement, men den bliver billigere med et dyrt, som det altid er.

 


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑