Gadgets

Udgivet d. december 21st, 2016 | Af Techmagasinet.dk

0

iPhone 7 salget højere end forventet

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er godt tre måneder siden, at Apple lancerede iPhone 7, der er afløseren for iPhone 6. Der var mange der havde de helt store roser fremme i forbindelse med telefonen, som Apple vanen tro har kaldt for den bedste iPhone til dato. Der har dog også været kritik af telefonen, da den på mange måder ikke adskiller sig voldsomt fra forgængeren. Du kan se en video her, hvor mobilekspert Steen Jørgensen anmelder iPhone 7 og forklarerne forskellene på de to modeller, så du kan få det fulde overblik.

Der har været mange kritikere der har ment, at man skulle vente til iPhone 8 bliver lanceret næste år, da det er jubilæumsåret for iPhone, og at der derfor sandsynligvis. Der har desuden været en hel del snak om, at salget ikke været så imponerende som tidligere, og Apple har da heller ikke haft voldsomt travlt med at annoncere, hvor meget der er solgt.

Nu er der dog noget der tyder på, at salget ikke blot er gået fint, det er faktisk gået rigtig fint. Tung Tzu-hsien der er bestyrelsesformand i Pegatron, der er en af Apples leverandører, udtaler nemlig ifølge Mobil.nu at salget rent faktisk har overgået forventningerne der har været til den. Præcis hvor mange iPhone 7 der er solgt, har han dog trods alt ikke haft lyst til at udtale sig om.

Til sammenligning solgt Apple mere end 10 millioner eksemplarer af iPhone 6s og 6 Plus alene i den første weekend, og selvom salget skulle have overgået forventningerne, er det dog næppe tal i denne størrelsesorden der er tale om.

 


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑