Gadgets iphone-7

Udgivet d. september 8th, 2016 | Af Techmagasinet.dk

0

iPhone 7 er en realitet!

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I går d. 7. september lancerede Apple ved deres keynote i San Francisco, den længe ventede iPhone 7. Forventningerne var skyhøje og rygterne ligeledes. Her i artiklen giver vi et overblik specifikationer i den nye iPhone 7.

Inden lanceringen var bekræftet af Apple selv, gik flere rygter gik på, om hvad den nye iPhone kom til at hedde. En kendt gadget nørd ved navn Even Blass havde delt et billede på Twitter af en ny iPhone model blev testet med det nye styresystem iOS10. Her stod der at den nye model, som blev testet hed iPhone 6SE. Da Apple så bekræftede at lanceringsdatoen blev d. 7. september, var der mange som kunne se en lighed med lanceringsdatoen og navnet på den nye iPhone, altså 7. Flere events sider, som skrev om Apple keynote i september, som f.eks. altomevents.com, røg med på bølgerne. Rygterne viste sig at være tomme og i går blev det altså bekræftet at iPhone 7 var en realitet.

Specifikationer på iPhone 7

Den nye iPhone 7 kommer i størrelserne 32, 128 og 256 GB. Apple har altså droppet deres mindste model på 16 GB, og givet brugerne dobbelt så meget hukommelse for samme pris. Apple har valgt at beholde farverne som den tidligere iPhone 6S blev lanceret i, altså rosaguld, guld, sølv og sort. Med den nye iPhone kommer også en ekstra farve, nemlig jetblack, som helt ekstraordinært kun fås i 128 eller 256 GB. Den nye iPhone er ligesom iPhone 6 og 6S udgivet i en almindelig udgave og en plus udgave. iPhone 7 kommer med en 4,7″ retina HD-skærm og iPhone 7 plus kommer i en 5,5″ retina HD-skærm. Udover skærmstørrelsen, har iPhone 7 plus, 2 kamera placeret på bagsiden, hvilket gør muligt at tage billeder med vidvinkel- og teleobjektiv. Det vil sige, at det bliver muligt at zoome op til 2 x optisk zoom og op til 10 x digitalt zoom. Der er mange nye features i den nye iPhone 7, i forhold til 6S. Blandt andet kommer den nye iPhone uden minijack stik, hvilket betyder at de nye høretelefoner som følger med skal tilsluttes Lightning stikket, som gør det muligt at digitalisere lyden og dermed give en bedre lydoplevelse. ved køb at ny iPhone, følger der altså nye hovedtelefoner med Lightning stik, men også en adapter fra Lightning til 3,5 mini jack.

iPhone 7 kommer med den lynhurtige A10 processor, som er op til 2x hurtigere end iPhone 6 og bliver leveret med det nye iOS10.

Levering allerede d. 16. september

Helt ekstraordinært er Danmark kommet med i første bølge af leveringen, det vil sige at den allerede kan forudbestilles ved de fleste forhandlere d. 9. september og levering d. 16. september. Skal du ud og have den nye iPhone 7? – det skal vi!


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑