Internettet

Udgivet d. februar 3rd, 2017 | Af Techmagasinet.dk

0

Hvor skal jeg registrere domænenavnet til mit nye projekt?

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du står overfor at skulle registrere et domænenavn til et nyt projekt, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du får muligheden for at gøre brug af en lang række forskellige udbydere på det danske marked. Derfor kan det naturligvis også være vanskeligt for dig at vælge lige netop dét sted, hvor du skal registrere dit domæne, da du har mange valgmuligheder og måske heller ikke er klar over, hvad du egentlig skal have fokus på i denne sammenhæng – og det er også ganske forståeligt, hvis du er ny og ikke har prøvet at registrere et domænenavn før.

Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at hvis du skal registrere i et nyt domænenavn til dit nye projekt, så er det både vigtigt, at du sørger for, at du ikke ender med at bruge for mange penge på at registrere dit domænenavn, eftersom det ikke er alle udbydere, der sælger registreringen af domænenavne til den samme pris som det egentlig koster dem at registrere det hos DK Hostmaster. Det er dog ikke kun det prismæssige aspekt, der bør være vigtigt for dit vedkommende, når du står overfor at skulle registrere et nyt domænenavn til et nyt projekt.

Hold fokus på både økonomi, brugervenlighed og hastighed

Det er en rigtig god idé, at du sørger for at holde fokus på at registrere dit nye domænenavn hos en udbyder, hvor du har mulighed for at spare penge sammenlignet med de mange andre udbydere på det danske marked – og det betyder selvfølgelig også, at du er nødsaget til at skulle tjekke op på priserne hos de forskellige udbydere af registrering af danske domæner, så du kan se de forskellige priser. Selvom du tænker, at der ikke er nogen synderligt stor forskel på priserne blandt de mange udbydere, så kan der være stor forskel på registreringen af et .DK-domæne hos diverse registratorer.

Ydermere, så bør du dog også gøre dig selv den tjeneste at vælge et sted, hvor det er brugervenligt, så du ikke føler, at det er bøvlet for dig at registrere domænenavnet. Samtidig er det også oplagt at vælge et sted, hvor de kan tilbyde dig en hurtig registrering, så du ikke ender med at skulle vente i flere dage på registreringen af det domænenavn, du skal bruge til dit kommende projekt. Der er mange steder, hvor du har mulighed for at få registreret dit nye domænenavn i løbet af ganske få timer – efter et par dage vil du modtage en bekræftelse i en almindelig kuvert.

Hvor meget koster et .DK-domæne?

Det koster 45 kr. at registrere et .DK-domæne hos DK Hostmaster, men for almindelige forbrugere og virksomheder er der ikke mulighed for at registrere et domænenavn direkte hos DK Hostmaster, hvilket også er ensbetydende med, at du er tvunget til at gøre brug af én af de mange registratorer af danske domæner, der er tilknyttet DK Hostmaster, som giver dig muligheden for at registrere et dansk domænenavn til dit kommende projekt – uanset hvad det byder på.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑