Gadgets

Udgivet d. maj 17th, 2017 | Af Techmagasinet.dk

0

Hvor intelligent er det intelligent hjem egentlig?

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I de sidste mange år er der blevet talt en masse om hvordan det intelligente hjem, rykker nærmere og nærmere og hvordan vi skal vænne os til at teknologi kommer til at fylde mere og mere i vores hjem. Der er der heller ikke nogen tvivl om, at der er kommet meget mere teknik ind i vores hjem, end der var for bare en håndfuld år siden.

Vores alarmsystemer er blevet mere intelligente, og vi kan følge med på vores telefoner, hvis der skulle ske indbrud, brand eller lignende. Vi kan også følge med i hvor varmt der er i vores hjem på disse alarmsystemer, men hvor er det intelligente ellers rykket ind?

Vores lys er blevet smartere

Noget af det der har gjort vores hjem mere intelligente er vores smartphones, der gør det muligt at styre mange forskellige tinge ved et par enkelt tryk på “knapper”. Phillips har udviklet systemet der hedder Hue, hvor det er muligt at styre alt fra lysets styrke til dets farve ved hjælp af en app. Vi kan altid let tilpasse lyset så det passer til humøret, eller hvad vi nu ønsker at rette det efter. Du kan købe Phillips Hue hos blandt andre Lampeguru, der forhandler lamper online.

Vores rengøring er blevet smartere

Selvkørende støvsugere og græsslåmaskiner er noget af det, som man har taget til sig, og som efterhånden er kommet ind tusinder af danske hjem. Der er da heller ikke nogen tvivl om, at det er smart at huset kan blive gjort rent, mens man ikke er hjemme, selvom disse apparater endnu ikke er perfekte.

Vores køleskabe er IKKE blevet smartere

Der har i mange år været tale om intelligente køleskabe, der selv har kunne bestille ting, når det er ved at være lav beholdning af eksempelvis mælk, smør og andre basisting, som altid skal være i køleskabet. Der har været tale om det længe, og det findes også på forsøgsstadiet, men det er bestemt ikke noget der er rullet ud endnu.

 

 


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑