Internettet

Udgivet d. januar 2nd, 2017 | Af Techmagasinet.dk

0

Hvilke smartphones bringer 2017?

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er ikke mange brancher, som bærer på så mange rygter, som tech-branchen og nærmere betegnet smartphone-sektoren. Vi har taget et kig på, hvilke rygter der er omkring de kommende smartphones. Og lad os straks gøre det klart; vi har – i følge rygterne – mange fede ting i vente.

Blackberry vender tilbage

Engang var Blackberry business-mandens foretrukne værktøj, men efter det viste sig, at den canadiske producent udleverede krypteret data til arabiske efterretningstjenester, gik det hurtigt ned af for den tidligere så velrenommerede telefonproducent. Men nu barsler de med nyt, og snart kommer Blackberry Mercury, som er en klassisk 4.5″ smartphone med stærkt kamera og hele pakken.

HTC’s genfødsel

Årets første store lancering kommer fra HTC, som har oplevet nedgang i både salg og brandværdi efter flere store fejl i lanceringerne af de seneste modeller. HTC er nu klar til at blive genfødt, og det gør de angiveligt med deres kommende model HTC 11. Rygtesmedene sender røgskyer om en vandtæt mobil med et meget kraftigt batteri og et simpelt men stærkt kamera, som virker godt i mørke.

Kant-til-kant skærm fra Apple

Apple barsler også med en lille ny, og det bliver formentlig ikke endnu en “s”-udgave af storsællerten. I følge Macworld kan vi vente os store designforandringer i den nye iPhone 8, som angiveligt skulle have kant-til-kant skærm af OLED-kvalitet, stærker “haptics” teknologi kendt som vibration og rysten, trådløs opladning og selvfølgelige stærkere kamera og stærkere processor.

Af de mere obskure rygter, så rapporteres der om, at Touch-ID fingeraftryks scanneren indkorporeres i den nye kæmpe OLED-skærm, mens kameraet kommer til at indholde iris-scanner og ansigtsgenkendelse til verifikation og godkendelse. Spændende bliver det at se, hvilke nye tiltag, der lanceres.

Hvorfor vente – skift nu?

Du læsere garanteret denne artikel, netop fordi du er på udkig efter en ny telefon. Står du i den situation, så kunne du vælge at gå med en af de tidlgiere modeller. F.eks iPhone 7 har fået meget stor anerkendelse, og du kan se en Anmeldelse af iPhone her.

 

 


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑