Generelt

Udgivet d. maj 19th, 2017 | Af Techmagasinet.dk

0

Hold styr på økonomien med Navision fra Microsoft Dynamics

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Navision er et økonomisystem fra Microsoft Dynamics. Det er fremtidssikret, og det samler blandt andet indkøb, lager, økonomistyring, salg, projektstyring og produktion i én forretningsløsning, der er nær komplet. Vi ser nærmere på, hvad Navision egentlig tilbyder, her.

Navision gør det let at skifte fra et eksisterende økonomisystem

For de fleste virksomheder virker det skræmmende at skifte fra et eksisterende økonomisystem. Det kan virke skræmmende, fordi der er meget på spil — og hvis ikke det kommer til at forløbe gnidningsfrit, kan det hurtigt blive en dyr affære. Det kan dog være, at dine muligheder er ved at være begrænsede i det regnskabsprogram, du anvender nu. Det kan betyde, at det er på tide at skifte, så du udvider værktøjskassen eller de processer, der skal til, for at imødekomme kundernes krav samt vækst. Tager de simpleste processer for lang tid om at få gjort færdige, så bør du overveje, om det ikke er på tide, at du får skiftet dine processer.

Kan du nikke genkendende til ovenstående scenarier, så bør du overveje, om ikke det er på tide at skifte til Microsoft Dynamics Navision. På den måde kan du automatisere gentagne opgaver og derved frigøre tid til ting, der er vigtigere.

Det er fantastisk smart, og hvis du er i tvivl om, hvordan du gør, således det hele forløber uden problemer, så bør du tage kontakt til en professionel virksomhed, der kan hjælpe dig med det. Eksempelvis Elbek Vejrup, som du finder her. De kan hjælpe dig med at sammenbinde dine forretningsapplikationer og hjælpe jer med at rykke over til Navision.

Med Navision har du mulighed for at connecte forskellige forretningsapplikationer, dokumenter, data og enheder i én samlet pakke, som sikrer dig en bedre brugeroplevelse samt større kontrol over din økonomi samt de forskellige processer, der er nødvendige for at drive en virksomhed. Du kan derved opnå store besparelser. Det kan hjælpe både ledelse og medarbejdere med at træffe bedre beslutninger samt betjene kunderne mere effektivt.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑