Generelt

Udgivet d. marts 26th, 2020 | Af Techmagasinet.dk

0

Hjemmekontoret blomster

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I disse tider hvor mange hundrede tusinde danskere er sendt hjem og arbejder hjemmefra, er der i den grad gang i hjemmekontorerne. Der er nok ikke mange der tør tro på, at dette er noget der er drevet over om et par uger. Hvor længe nedlukningen kommer til at tage er naturligvis umuligt at sige på nuværende tidspunkt, men det kan godt komme til at trække ud.

Det betyder også, at der er mange der har indstillet sig på, at der godt kan gå noget tid endnu, der skal bruges på hjemmekontoret. Der er derfor også flere, der er begyndt at investere lidt mere i det. Webhops der sælger produkter som hæve sænkeborde, kontorstole, blækpatroner og lignende er derfor også blandt dem, der rent faktisk oplever mere salg i disse dage.

Man kunne meget vel forestille sig, at der i de kommende mange måneder kommer til at foregå meget mere arbejde hjemme. Ikke nødvendigvis på grund af nedlukning, men også fordi mange har fået øjnene op for de muligheder det rent faktisk giver.

Der er nok mange ting der kommer til at være anderledes i tiden efter corona virussen, og en af de ting kunne godt være måden vi arbejder på generelt.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑