Gadgets

Udgivet d. december 20th, 2017 | Af Techmagasinet.dk

0

Hightechudstyr til vandreturen

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er du vild med store naturoplevelser og frisk luft? Nyder du at vandre på ensomme stier og nyde alt det, Moder Natur har at byde på? Har du samtidig en fascination for gadgets og smarte gennembrud, så skal du læse med her! Her får du nemlig en liste over lækkert hightechudstyr til vandreturen!

Ultratynde luftmadrasser med fremragende isoleringsevne

Hvis du er afsted i flere dage i streg og skal overnatte under åben himmel eller i telt, skal du naturligvis have både en ordentlig sovepose og et godt liggeunderlag eller luftmadras med. Selv i sommermånederne kan kulden fra jorden snige sig igennem en god sovepose, og derfor skal du have et underlag, der isolerer ordentligt.

For eksempel en ultralet luftmadras fra Therm-A-Rest er værd at overveje! Luftmadrasserne fra dette mærke vejer tæt på ingenting og fylder heller ikke særlig meget, hvilket er yderst praktisk, hvis man er afsted med kun en rygsæk på! Luftmadrasserne fås i forskellige udgaver – for eksempel kan man få én, der er lavet specielt med henblik på brug i vintermånederne.

Denne er isoleret med aluminiumsbelægning i luftkamrene, og det reflekterer varmen fra din egen krop. Det betyder, at du kan sove trygt og godt – selv når kulden bider i kinderne, og du sover på et ujævnt underlag!

Smart solcelleoplader til kamera og telefon

Selvom du er ude for at nyde naturen, stilheden og symbiosen mellem dyr og planter, har du sandsynligvis et elektronisk apparat eller to med. De fleste af os har altid vores mobiltelefon på os – også selvom vi er ude at vandre, og desuden kan de færreste af os sige os fri fra fristen til at tage billeder for at dokumentere alle de smukke ting, man finder på sin færd.

Det er imidlertid svært at tage særlig mange billeder, hvis kameraet dør på førstedagen, og derfor skal du naturligvis have en oplader med. Der er dog ikke mange bjerge, fjelde eller skove, der kommer med indbyggede stikkontakter, og derfor er en powerbank, der er drevet af solceller en fænomenal idé! På den måde kan du altid lade dine elektroniske apparater op – også selvom du er afskåret fra civilisationen i flere dage i streg.

Så kan du forevige dine oplevelser helt uden at skulle bekymre dig om batterilevetiden!

Et kamera, der kan holde til vind og vejr

Og når vi nu har rundet opladning af kamera, kan vi selvfølgelig også lige så godt snakke om fotoudstyr generelt.

Det kan være fristende at slæbe det store spejlreflekskamera med på vandreturen, men det ér altså ikke særlig handy. Det vejer meget, fylder meget, og så er det upraktisk at gå med på en mindre befærdet vej. Derfor er det værd at overveje at investere i et mindre digitalkamera, som nemt kan være i bæltetasken eller lommen. Der er masser af modeller på markedet, som tager billeder, der kvalitetsmæssigt nærmer sig spejlrefleks, og så kan du få en del, der er vandtætte! Dét er smart, når du sådan er ude i vind og vejr!


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑