Gadgets

Udgivet d. oktober 27th, 2016 | Af Techmagasinet.dk

0

Her er Microsofts Surface Book i7 og Studio

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er nok ikke den store tvivl om, at det er Apple der løber med de fleste opskrifter, når de lancerer nye produkter, og det er da også dem der ligger klar i toppen over de mest populære produkter (se bare de mest populære smartphones), men det betyder naturligvis ikke at de andre ikke vil lege med.

Microsoft har netop lanceret deres to nye superprodukter Surface Book i7 og ikke mindst Surface Studio, der vidner om, at de gerne vil lege med, og præsentationen har da også allerede mødt en masse opmærksomhed, hvilket heller ikke er så mærkeligt.

Surface Book

Den store laptop satsning hedder Surface Book, der kommer med Windows 10, en 13.5 tommer skærm der yder 3000 x 2000 pixels. Microsoft har gjort meget ud af både CPU og batteritiden der er helt op til 16 timer. I følge deres egene tal, så er Surface Book i7  hele 3 gange så kraftfuld som MacBook Pro modeller, hvor der dog også præsenteres nye og ganske kort tid. Den kommer til at koste omkring 2800 dollars for 512 GB modellen og rammer handlen i USA den 10. november

Surface Studio

Den helt store desktop satsning er Surface Studio der kommer med en 28 tommer skræm med en opløsning på intet mindre end 4500 x 300o pixels. Det er naturligvis en maskine der især er henvendt til den grafiske branche, hvor Apple generelt har siddet tungt med iMac modellerne.

Prisen kommer i USA til at ligge på lige godt 4200 dollars og lanceres i december.

Der er endnu ikke kommet hverken danske priser eller en dato for lancering, så det vides endnu ikke om de rent faktisk lanceres på det danske marked.

 

 

 

 


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑