Nyheder

Udgivet d. maj 25th, 2016 | Af Techmagasinet.dk

0

Her er de populære google rejse søgninger

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sommeren nærmer sig, og det betyder, at vi er mange, der snart skal ud og rejse. Når vi skal finde finde ud af, hvor turen skal gå hen eller hvem vi skal rejse med, er der én kilde er er vigtige end alle de andre – Google.

Vi googler som aldrig før, og der er stort set ikke det, vi ikke spørger verdens største søgemaskine om. Vi har kigget nærmere på, hvad det er der bliver googlet her op til at ferien inden længe begynder for millioner af mennesker.

En søgning i inkognito-tilstand giver os følgende billede, der viser noget om, hvad det mest populære rejsemål er, og hvad vi gerne vil vide i forbindelse med vores rejsefærden.

Skærmbillede 2016-05-25 kl. 11.19.09

Det mest googlede er ikke overraskende “rejser”, at “rejser til tyrkiet” er nummer to og “rejser til Mallorca” er nummer fire er heller ikke så overraskende. Lidt mere spændende er det, at den trejdemest brugte søgning i øjeblikket er “rejser fra Tyskland”. Det er ikke nogen hemmelighed, at det i mange tilfælde er billigere at flyve fra Tyskland, og det lader til at mange er meget interesseret i dette.

Hos Bravo Tours bekræfter mener de, at de virker meget retvisende med dette “Vi har en del forespørgsler på rejser fra Tyskland, men tilbyder ikke dette på nuværende tidspunkt, da vi kun har danske rejseledere. Det er også korrekt at Tyrkiet og Mallorca typisk er det, vi har flest forespørgsler på, ligesom “afbudsrejser” altid er meget populært i sommermånederne”.

Hvis man søger på “charterrejser”, viser et nogenlunde ens billede sig, her kommer tyske afgange ind på en fjerdeplads, mens det er Grækenland og Billund kommer ind på pladserne inden..

Skærmbillede 2016-05-25 kl. 11.33.43

Jyder googler rejser mest

Der er altså en tendens der peger på, at det meget vel kunne være jyder, eller i hvert fald folk vest for storebælt, der googler mest omkring rejser, da Billund og rejser fra Tyskland rangerer så højt som det er tilfældet.

Hvis man er bosiddende i København eller på Sjælland, vil det meget sjældent kunne betale sig at tage turen til Hamborg for at flyve, og derfor tyder alt på, at det er jyderne der googler mest, når det kommer til rejser.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑