Gadgets

Udgivet d. september 19th, 2017 | Af Techmagasinet.dk

0

Her er de bedste studiecomputere

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

De fleste studier kræver, at du har din egen computer, du kan bruge, når der skal skrives opgaver, tages noter og så videre. Det kan dog være svært at vide, hvilken computer man skal investere. Her får du et par gode råd til, hvilken studiecomputer, du skal vælge. Og husk; der er selvfølgelig forskel på, hvilken computer du skal købe, afhængigt af hvilket studie du starter på. Hvis du blot skal gennemgå et par kurser, er der ingen grund til, at du køber en dyr MacBook. Skal du på studere en bachelor-uddannelse med en efterfølgende kandidat, kan du lige så godt købe en dyrere computer, som kan holde hele vejen igennem dit studie.

HP Chromebook — Til det korte studie

Skal du begynde på et studie, der ikke varer for lang tid, og som heller ikke har de store krav til teknisk udstyr, kan du med fordel spendere lidt mindre på din computer. Faktisk kan du i mange tilfælde nøjes med en Chromebook, der anvender Googles styresystem. Her er ikke noget lager på, fordi alt gemmes i skyen. Du kan dog indsætte et USB-stik, så du har mulighed for at gemme dokumenter.

Vær dog opmærksom på, at den ikke duer til meget mere end at surfe på nettet og tage noter. Derfor er det heller ikke det bedste valg, hvis du eksempelvis skal lave PowerPoint-præsentationer.

MacBook Pro — Til det længerevarende studie

Hvis du har udsigt til et langt studie, kan du lige så godt investere i en computer, du kan bruge under hele dit studie. Det er ikke den billigste løsning, men du er (næsten) sikker på, at den ikke går i stykker eller blive inficeret med virus, hvis blot du tager dine forholdsregler. Vælg den version, der har en skærm på 13.3″ tommer, da den egner sig bedst til studiebrug.

Dell XPS 13

Er du ikke interesseret i at smide helt så mange penge efter en computer, som du skal, hvis du køber en MacBook, så er der mange penge at spare, hvis du eksempelvis køber en Dell XPS. Det gode her er dog, at du får en rigtig flot og robust computer, som du også kan have i lang tid. Perfekt til studiet.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑