Internettet

Udgivet d. april 28th, 2017 | Af Techmagasinet.dk

0

Gør hverdagen nemmere for dig selv og dine medarbejdere med elektronik

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hverdagen kan være travl og hektisk i de fleste virksomheder, hvor alting skal gå op i en højere enhed hver eneste dag. Hvis du ejer et firma, ved du med garanti, at det kan være en udfordring at fordele arbejdsopgaver og bruge ressourcerne optimalt. Derfor kan det være rart at få hjælp af smarte, elektroniske løsninger, der kan gøre hverdagen nemmere for dig og dine ansatte.

Heldigvis findes der et hav af hjælpemidler til virksomhedsejere på nettet, der kan gøre dagligdagen på kontoret lettere og mere effektiv. Uanset om du ønsker optimering af arbejdsgange, nemmere mødebooking eller bedre softwareløsninger internt, kan du nemlig finde mange, spændende løsninger online.

 

Videreudvikling af virksomhedens løsninger

Når man ejer et firma, er det alfa og omega, at arbejdsopgaverne bliver løst på den mest effektive måde. Som virksomhedsejer er det derfor din fornemmeste opgave at have styr på arbejdsprocesserne, så du hele tiden ved, hvor mange ressourcer der bliver brugt på forskellige opgaver, og om der er mulighed for at effektivisere processerne.

Det kræver dog en god softwareløsning at have et godt overblik, og derfor kan det være en god idé for mange virksomheder at få hjælp udefra til netop det. I en travl hverdag på kontoret, er det nemlig ikke sikkert, at du har tid og overskud til at overveje firmaets løsninger, hvad angår software. Derfor kan det være en god idé at alliere sig med et firma, der kan give dig et klarere syn på, hvor der kan strammes op, og hvad du kan gøre for at bruge virksomhedens ressourcer bedst muligt.

Et firma som IntraNote er et glimrende eksempel på netop det, da firmaet sig beskæftiger sig med at udvikle løsninger til virksomheder med fokus på optimering af arbejdsgange, organisations videndeling og elektronik dokument- og e-mailhåndtering. Firmaet har mange forskellige løsninger alt efter, hvad din virksomhed mangler hjælp til. IntraNote kan hjælpe dig med at få installeret og opsat det rigtige software, så det f.eks. bliver lettere at kommunikere, udveksle data mellem systemer, dele viden og få færre manuelle opgaver i din virksomhed. På www.intranote.dk kan du læse mere om de forskellige løsninger.

 

Gør det nemmere at finde rundt 

Udover at effektivisere firmaets arbejdsprocesser med smarte softwareløsninger, findes der også en anden praktisk løsning til din virksomhed, der kan gøre hverdagen nemmere. Hvis du ejer en større virksomhed med mange kontorer og lokaler, kan det nemlig være en udfordring for medarbejdere og samarbejdspartnere at finde rundt. Helt lavpraktisk bør du altså gardere dig imod, at folk kommer for sent til møder og vigtige arrangementer, fordi det er svært at finde rundt i dit firma.

Heldigvis behøver du ikke at bruge en masse ressourcer på at tage ansatte, kunder og samarbejdspartnere med på rundvisning – du kan i stedet benytte dig af AskCody’s smarte løsning Wayfinder. Wayfinder er nemlig et program, der kan bruges på smartphones og større touchskærme, til at finde vej i store, dynamiske virksomheder. Find rundt med Wayfinding, og gør hverdagen nemmere for besøgende i virksomheden såvel som for dine medarbejdere.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑