Generelt

Udgivet d. november 14th, 2019 | Af Techmagasinet.dk

0

Gamer briller kan være en god ide til børn

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse for særlig mange, at gaming er populært. E-sport fylder meget i medierne, hvilket naturligvis er med til at skabe endnu mere opmærksomhed omkring det. Det skaber måske også en større forståelse blandt forældre for, at det det faktisk godt kan være noget lidt mere seriøst og ikke bare tidsspilde.

At der er mange unge der gamer mere end tidligere, og generelt bruger mange timer foran en skærm, kan dog også bringe nogle udfordringer/konsekvenser med sig. Der findes nemlig et begreb der hedder Computer Vision Syndrome, hvilket også på lidt mere mundret dansk kan kaldes for overanstrengelse af øjnene. Det siger næsten sig selv, at hvis man sidder mange timer og anstrenger for meget, så kan det være meget hårdt for øjenene.

Hvad er gamer briller?

Som forældre vil man naturligvis gerne beskytte ens børn så meget som overhovedet muligt, og det gælder naturligvis også deres børn. Der findes en helt speciel slags briller der beskytter mod det ultraviolette lys, som kommer fra skærmen. Du kan læse mere om hvad gamer briller er her.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑