Generelt

Udgivet d. november 8th, 2017 | Af Techmagasinet.dk

0

Gadgets der hjælper dig til rygestop

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Rygning er hvert år skyld i, at omkring 14.000 danskere dør af sygdomme relateret til rygning. Disse sygdomme tæller blandt andet hjertekarsygdomme, mund- og luftvejssygdomme og kræft. Selvom vi godt kender til disse konsekvenser, så er der stadig mange af os som hver dag går ned i den lokale kiosk og køber en pakke cigaretter. Mange af dem som stadigvæk ryger har måske allerede forsøgt flere forskellige rygestopmidler men har hver gange måtte sande, at de ikke virker. Disse personer skulle måske ty til teknologien for at finde frem til det succesfulde rygestop.

Hvordan fungerer en e – cigaret?

En e – cigaret består af tre dele: Et batteri, en tank og en coil. Disse tre dele skrues sammen, og derefter har man en funktionel e – cigaret. For at få e – cigaretten til at udskille damp skal man trykke på den knap som finder sted på batteriet. Når man trykker på knappen bliver der sendt strøm igennem coilen, hvilket får e –  væsken til at fordampe, så man kan indånde dampen. Når e – cigaretten er løbet tør for strøm, tager det omkring 2 – 3 timer at genoplade den.

Er den sundere end normale cigaretter?

E – cigaretter er endnu ikke godkendt som rygestopmidler, da man endnu ikke kender deres langsigtede effekt, men de fleste undersøgelser viser, at e – cigaretterne er langt sundere end de konventionelle cigaretter. E – cigaretterne indeholder, modsat de normale cigaretter, slet ingen stoffer som er kræftfremkaldende.

Formindsk nikotinindtaget med e – cigaretter

Grunden til at mange rygere kan gå direkte fra normale cigaretter til e – cigaretter et at, den e – væske man indtager via dampen ligeledes indeholder nikotin, så kroppen ikke kommer til at savne nikotinen. I takt med at kroppen vænner sig til e – cigaretten, kan man så købe e – væsker med et mindre nikotinindhold, indtil kroppen ikke længere har behov for nikotinen.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑