Nyheder

Udgivet d. juli 4th, 2017 | Af Techmagasinet.dk

0

Få hjælp ude fra for at forbedre situationen i virksomheden

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Enhver, der driver en virksomhed, ønsker de mest optimale løsninger, den største produktivitet samt den højeste indkomst. Derfor er der mange krav til de forskellige områder i virksomheden. For at opnå de bedste resultater, kan det være godt at få en specialiseret person udefra til at komme og rådgive omkring sit fagområde. På denne måde sikres der objektivitet, og dette giver de fleste gange de bedste resultater. Hvis du ønsker at forbedre diverse situationer og områder i din virksomhed, bør du overveje at få hjælp udefra. Du kan du læse mere i artiklen neden for omkring netop dette.

Optimering af IT supporten

Den digitale verden ses tydeligt i virksomheder, og det er umuligt ikke at bruge teknologien i dag. Kundekontakt, udførelse af arbejdsopgaver og intern kommunikation er blot et udpluk af alle de ting, som håndteres via en computer. Desværre fungerer teknikken ikke altid, og dette kan medføre store problemer for virksomheden. Kundernes tilfredshed kan falde, penge kan tabes og arbejde kan ikke udføres. Hvis din virksomhed ikke har kompetente IT-supportere, kan det være en god idé at overveje et samarbejde med et firma, som har specialiseret sig i IT support. Dette kan også anvendes, hvis virksomheden ofte oplever problemer med teknologien, og virksomhedens IT medarbejdere derfor ofte har travlt. Du kan få IT support her, hvis du gerne vil forbedre virksomhedens digitale situation.

Besparelse af energi samt grønnere profil

Mange penge kan spares, hvis der kastes et kritisk blik på virksomhedens energiforbrug. Her kan man med stor fordel vælge at få energirådgivning udefra. Ved at få hjælp udefra opnår virksomheden en grønnere profil, og virksomheden vil derfor også reducere sit CO2-udslip, hvilket kommer miljøet til gode. Det er ikke blot fordelagtigt at reducere virksomhedens energiforbrug for at spare penge samt skåne miljøet. En anden fordel kan opnås, hvis der ses på, hvordan virksomheden kan bruge energien mere effektivt. Alt dette opnås på bedst mulig vis gennem energirådgivning, da denne type rådgivning er kompetent samt faglig stærk inden for præcis dette emne. Her vil virksomheden modtage konkrete forslag til energibesparelser ud fra en analyse samt identificeringen af virksomheden. Det er derfor godt at få hjælp udefra for at forbedre energisituationen i virksomheden.

Analyse af medarbejdertilfredshed

I dag er det meget populært med analyser af medarbejdernes tilfredshed, og dette er der en god grund til. Her har medarbejderne nemlig mulighed for at tilkendegive deres mening. Hvis medarbejderne efterfølgende bliver hørt i form af ændringer i virksomheden, vil medarbejderne føle sig hørt samt værdsat. Dette vil med stor sandsynlighed øge medarbejdernes generelle tilfredshed i virksomheden. Din virksomhed kan overveje at gøre brug af et analyseinstitut, når det kommer til medarbejdertilfredshedsundersøgelser. Her vil medarbejderne ofte føle sig mere trygge, da deres anonymitet sikres. Netop anonymiteten er en vigtig faktor, når det kommer til tilfredshedsundersøgelser, da mange ikke vil være fuldstændig ærlige, hvis deres navne kan tilkobles deres svar – og især ikke, hvis medarbejderne gerne vil tilknytte en negativ kommentar.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑