Generelt Programmør event

Udgivet d. oktober 3rd, 2018 | Af Techmagasinet.dk

0

Events kan gøre forskellen for din virksomhed

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Har du en virksomhed som arbejde med programmering, ved du sikkert godt at udviklingen går rigtig hurtigt. Det er svært at følge med og blive ved med at være kreativ og løse opgaver på forskellige måder. Kunderne forventer at få et produkt, som svare til samtiden og måske også med lidt fremtidssikring i. Men er virksomheden løbet tør for inspiration, er det umuligt af følge med og levere det som kunderne forventer. Er din virksomhed i denne situation, så findes der heldigvis en løsning.

Events

Inde for det digitale de communities er der mange muligheder for at få inspiration til at gøre tingene på en anden måde. Mange virksomheder benytter sig forskellige events, som kan hjælpe til at medarbejderen bliver helt up to date og får ny inspiration. Der er f.eks. event virksomheder som arrangerer events for virksomheder. Programmørerne ville kunne tiltage i events omhandlende programmering. Typisk vil programører fra hele verden deltage i disse events. Der vil derfor være mange forskellige typer og blive præsenteret forskellige metoder at løse den samme opgave på. Et event kan være med til at udvide horisonten og få en ny forståelse af nogle ting, som der måske ikke var forståelse for før. Udover dette kan virksomheden også skabe sig et større netværk af programmører over hele verden. Det kan skabe nogle unikke muligheder for begge parter.

Hvorfor?

Formålet med disse events er at få kollegaer fra hele verden til at arbejde sammen og skabe fornyet inspiration. Eventsne vil typisk foregå over flere dage, hvor der vil blive arbejde meget intenst med opgaverne. Der er ingen andre forstyrrelser end det der skal fokuseres på, det som at lukke sig selv inde i et rum og holde omverden helt ude. Alt dette kan resultere i bedre løsninger for kunderne og mere effektivitet i virksomheden. Det er hver at prøve af, også selv for virksomheder, som ikke synes det har brug for dette.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑