Generelt

Udgivet d. oktober 11th, 2017 | Af Techmagasinet.dk

0

Et godt møde kræver det rigtige udstyr

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Forskellige møder kræver forskelligt indhold. Dette gælder rammer, deltagere, møbler og selvfølgelig technologi. Så når man skal holde sit møde, skal man så derfor altid sikre, at man har alt det nødvendige til rådighed for at kunne holde et succesfuldt møde. Som afholder af mødet er man således ansvarlig, for at alt er som det skal være, før mødet går i gang. Det ser aldrig godt ud, når ens modpart skal vente på, at man får styr de ting man skal bruge.

Projektor

 Det er de færreste steder, man kan være heldig at finde en overheadprojektor i et kosteskab. Det er derfor heldigt, at de fleste mødelokaler i København allerede er udstyret med en projektor, så man kan vise sit PowerPoint. Man skal dog altid undersøge det, inden man booker lokalet, ellers risikere man en ubehagelig overraskelse når mødet skal afholdes.

Vinduer og Gardiner

Selvom vinduer og gardiner måske ikke er en speciel gadget som hjælper mødet på et teknologisk niveau, så kan deres kombination eller mangel på samme have indflydelse på mødet. Vinduer er gode at have i mødelokaler, da det giver et æstetisk udtryk og minder deltagerne om verdenen udenfor mødet. Men hvis solen skinner ind, og lokalet ikke er udstyret med gardiner, kan solen være irriterende for mødets deltagere. Dertil er det smart med et fjernstyret gardin, så man manuelt kan rullet gardinet ned.

Højtalere

Til møder kan det være nødvendigt at vise en video eller et lydklip, og selvom man har projektoren, kan det være lige meget, hvis man ikke har en højtaler. Højtalerne skal ikke bare være tilstede, men de skal også fungere optimalt. Til et vigtigt møde med vigtige personer, skal man ikke risikere at afspille lyd i dårlig kvalitet.

Sæt dig ind i udstyret

Hvis man måske holder møde i et mødelokale i København, som man ikke har benyttet før, er det ikke sikkert man er kendt med lokalets udstyr. Så inden mødet afholdes, kan det betale sig at blive bekendt med lydsystemet og projektoren, så man kan bestyre det til selve mødet.

 


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑