Internettet

Udgivet d. september 13th, 2016 | Af Techmagasinet.dk

0

Er Trustpilot troværdig?

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der findes manges tjenester til at vurdere firmaer på nettet. På Facebook kan man give stjerner, som man kan se under virksomhedsprofilen som en form for blåstempling. Den mest kendte af alle disse er uden tvivl Trustpilot, der for tiden er udsat for en ganske hård kritk, hvoraf en stor del af denne er ganske berettiget.

For udover at Trustpilot er et kæmpe foretagende, der viser bedømmelser af virksomheder, steder, tjenester, spisesteder og meget mere, så er det i den grad også en forretning, der skal tjene penge. De tjener penge på flere måder, men da de ikke har reklamer på siden, tjener de ikke på dette. Som virksomhed betaler man for at måtte bruge dem, og en del af kritikken lyder på, at hvis man betaler nok, kan man få fjernet dårlige anmeldelser, og betaler man ikke, kan der komme lidt for mange dårlige anmeldelser.

Hvorvidt der er hold i disse rygter, kan man kun gisne om, men der er ingen tvivl om, at det måske ikke er et 100% retvisende billede, der tegnes på Trustpilot, men generelt er det dog alligevel en god indikator for, om en virksomhed gør det godt.

Er der lutter dårlige anmeldelser, er det næppe fordi virksomheden virkelig gør et godt stykke arbejde. Samtidig kan man som regel også hurtigt se om anmeldelserne er reelle og af rigtige mennesker, eller nogen der blot er sat ind for at få antallet af stjerner op.

Så om trustpilot er troværdigt er måske et meget stort spørgsmål, men skulle man tage et kørekørt i København, er der ingen tvivl om, det en virksomhed som denne er et godt bud.

skaermbillede-2016-09-13-kl-09-45-23

 


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑