Generelt Varmeproduktion

Udgivet d. februar 19th, 2019 | Af Techmagasinet.dk

0

Det højteknologiske pillefyr

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Du kan styre varmen

Teknologien er alle vejende og den kommer til at være i flere og flere produkter med tiden. Teknologien går kun én vej og det er fremad, den kan ikke gå tilbage og udviklingen vil formentlig aldrig stoppe. Selv når det gælder opvarmningen af din bolig med et pillefyr, så er der teknologi involveret. Denne teknologi gør det muligt at styre hvor meget varme, der skal produceres til lige præcis din bolig. Et moderne pillefyr består af mange dele, som kan gøre forskellige ting, som at suge røg, selvrens, styring via wi-fi og mange andre funktioner. Dette gør at man ikke skal passe og pleje ens pillefyr, som man skulle tilbage i tiden.

Du behøves ikke at forlade din stol

Alt den teknologi gør pillefyret mere eller mindre automatisk, det eneste man skal gøre, er at fylde de træpiller i, som det bruger. Det smarte Blackstar pillefyr kan styres med wi-fi, så du ikke en gang behøves at forlade din stol, hvis du gerne vil have lidt mere varme i boligen eller lidt mindre for den sags skyld. Det er det teknologien kan gøre, den kan gøre produkter mere smarte og lettere at bruge for brugerne. Produkter bliver mere og mere bekvemme og den nye trend, er at de også skulle kunne snakke sammen med andre elektroniske produkter.

Se alle data på en tablet

Blackstar pillefyret kommer selvfølgelig også med en tablet, hvor du kan se alle de forskellige data for pillefyret. Dette skal gøre det lettere for brugeren, at kunne se tilstanden på pillefyret, hvad der sker og om det mangler noget, f.eks. træpiller. På den måde kommer fyret til at snakke sammen med den silo, som tilknyttet og kan derfor give dig en påmindelse om, at den snart er tom. Teknologien gør det bare meget mere praktisk at have et pillefyr, hvor man ikke skal tage stilling til så meget.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Comments are closed.

Back to Top ↑