Internettet

Udgivet d. december 13th, 2017 | Af Techmagasinet.dk

0

Det googlede vi i år

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvert år ved denne tid udsender Google deres såkaldte Year In Search, hvor man kan se hvad der er blevet googlet mest i løbet af året. Det er dog ikke helt tilfældet, selvom mange medier ser det på den måde, så er Year in Search lavet ud fra hvilke termer, ord og personer der har været størst stigning på i år. Så at Ed Sheeran ligger nummer et på listen over de mest googlede udenlandske personer, betyder ikke at han er over eksempelvis Kim Kardashian, Taylor Swift og Cristiano Ronaldo. Det betyder dog, at interessen for ham, har været meget stigende det seneste år.

Hvem, hvad, hvor !

Google er ikke blot et sted man tager hen for at finde informationer om kendte personer, finde videoer eller finde ud af hvor man finder Facebook eller YouTube (der stadig er blandt de mest søgte ord). Det er i langt højere grad blevet et sted hvor man søger for at finde svar. Der bliver dermed søgt på utrolig mange forskellige spørgsmål.

Her ser du de fem mest søgte “hvad” spørgsmål fra 2016, de er endnu ikke blevet offentliggjort for i år, men vil helt sikkert blive det inden for ganske kort tid, da størstedelen af Year in Search allerede er blevet det. Som du kan se herunder er Google et sted der bliver brugt til alt fra tidsfordriv til at agere økonomisk rådgiver. Hvis du vil vide mere om lån, er der dog bedre muligheder her, end på Googles virvar af annoncer.

Hver gang det er ved at være tid til årsopgørelse, selvangivelse og lignende er det også Google man går til, for at få svar på, hvordan det hænger sammen.

Skærmbillede 2017-12-13 kl. 13.18.43

Er jorden flad?

Der bliver spurgt om mange mere eller mindre bizarre ting på Google, i år var det sjette mest spurgte spørgsmål (ud fra stigninger i antal søgninger) eksempelvis “Er jorden flad+”, hvilket både er lidt overraskende og skræmmende for mange. Det mest stillede i kategorien var dog “hvem skal jeg stemme på?” – dette siger lidt om, at vi er interesseret i politik, men ikke nok til at vide hvem vi reelt skal stemme på.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑