Generelt

Udgivet d. september 8th, 2020 | Af Techmagasinet.dk

0

Derfor er det vigtigt at have et logo på sin hjemmeside

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Om du så ejer en blog, hvor du skriver ugentlige blogindlæg, eller en netbutik, hvorigennem du sælger dine produkter, så er det en god ide at have et logo på din hjemmeside. Hvorfor? Det er blandt andet noget vi vil snakke mere om i detaljer her.

Læs med her, hvis du er nysgerrig efter at lære mere om, hvorfor det er så vigtigt at have et godt logo, som man kan vise frem på sin hjemmeside. Læs også om andre steder, du kan fremvise dette logo, samt hvordan du kan få et pænt logo.

Mennesker er visuelle væsener

Vi mennesker er meget visuelle væsener, og det er netop den største grund til, at du bør anskaffe dig et flot logo, som du kan vise frem på din hjemmeside. Vi mennesker husker meget bedre tingene, når vi har et bestemt billede at kunne sætte på vores viden.

Når du gør noget ud af at fremvise et flot logo på din hjemmeside – samt andre relevante steder for din virksomhed – så gør du det også nemmere for potentielle kunder at huske hvem det er du er og hvad det er, dit firma kan tilbyde dem. Sørg derfor for at bruge dit logo ofte samt benytte et, som passer godt til dit firma.

Hvis du for eksempel er et firma der sælger ting til biler, er det en god ide at have et logo, som på den ene eller anden måde afspejler dette.

Vis dit logo der hvor det giver mening

Hvis du udelukkende er et online firma, er det naturligvis ikke nødvendigt at have dit logo på andre steder end din hjemmeside. Hvis du derimod har nogle fysiske kontorer kan det være en meget god ide at have dit logo placeret her også.

Du kan for eksempel anskaffe blokke med logo, så dine medarbejdere konstant bliver mindet om at de befinder sig på deres arbejdsplads. Samtidig kommer de også ubevidst til at gøre lidt reklame for dig, hvis de ender med at tage blokkene med hjem og bruger dem foran venner og familie.

Hyr nogle til at skabe et logo for dig

Det er ikke alle der er lige gode til at kunne skabe et flot logo. Dette logo skulle jo helst gerne afspejler din virksomhed og det den står for. Hvis du selv vil lave det, så læs mere om, hvordan du lærer at lave et flot 3D design, som det du kan se i dette 3d designstudio. Du skal vide, at det er tidskrævende, og derfor kan det være en god ide at hyre professionel hjælp.

Du kan vælge at benytte et veletableret firma, som allerede har god erfaring med at skabe logo og anden markedsføring for de firmaer, de bliver ansat af. Du kan også vælge at hyre en freelancer kunstner til at skabe dit logo for dig. Det kan ofte være en smule billigere at få en freelancer til at gøre det for dig end et stort markedsføringsfirma. 


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑