Apps

Udgivet d. maj 15th, 2018 | Af Techmagasinet.dk

0

De mest populære apps fra år 2017

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

På ganske kort tid har apps nærmest overtaget verdenen, og i dag virker det nærmest som om at der findes en app til samtlige lejligheder i hverdagen. Apps står for ordet applikationer hvilket i computer – terminologi er et computerprogram som tjener brugerformål. Vi har altså brugt apps i rigtig mange år, selvom vi måske blot har omtalt dem som computerprogrammer i stedet for apps. Men efter at smartphonen gjorde sit indtog på markedet, er ordet ”app” nu brugt af næsten alle personer i det danske samfund lige fra små børn til ældre pensionister. Vi laver dog også andet end at tale om dem, vi downloader også hyppigt apps til vores smartphones. Men hvilke apps er egentlig de mest populære apps og hvorfor? Herunder præsenteres de 3 mest populære apps fra år 2017. Har du selv en mega fed idé til en app som potentielt kan blive 2018´s mest populære app, kan du hente hjælp hos konsulentfirmaet House of Code her.

Mobilpay

Mobilpay er uden tvivl en af de mest populære apps på markedet lige nu, og da det kun bliver mere populært blandt butikker at inkludere mobilpay som betalingsmetode, så bliver mobilpay kun mere populær. Mobilpay kommer hele tiden med nye opdateringer som kun gør appen bedre og nemmere at betjene, og hvis dette fortsætter, vil den også ligge nummer 1 næste år.

Bitmoji

Bitmoji er en sjov lille app som giver en muligheden for at kreere en så såkaldt ”bitmoji” af en selv. Denne kan man kombinere med flere forskellige apps, og det er især populært at bruge sin bitmoji på snapchat, hvor man kan bruge den til flere forskellige ting.

Snapchat

Den populære app som giver en mulighed for nemt at sende billeder med en caption til ens venner er stadig enormt populær, og den bliver støt mere populær hos de ældre målgrupper.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑