Virksomhedsportrætter

Udgivet d. maj 25th, 2016 | Af Techmagasinet.dk

0

CapaSystems fylder 20

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det var godt nok først i december 1997, at CapaCity Systems fik sit nuværende navn og begyndte at arbejde i dets nuværende form, men spadestikkene blev taget året før, hvilket betyder at den danske software virksomhed i år kan fejre deres 20 års jubilæum, hvilket bestemt ikke sker for alle IT virksomheder.

Hvad der i sin tid startede med 6 medarbejdere, har i dag vokset sig til at være en spiller på det internationale marked, og i skrivende stund er der intet mindre end 58 personer ansat, hvilket siger lidt om den udvikling firmaet har været inde i. De sidder i henholdsvis Taastup og Skanderborg.

I dag laver CapaSystems meget inden for rådgivning og afholder webinars og lignende, hvor de hjælper deres kunder, men mere eller mindre det hele udspringer af to softwareløsninger – CapaInstaller og PerformanceGuard, der bliver brugt i mange virksomheder i ind og udland. Her i landet benytter blandt andre Dong Energy og Københavns kommune PerformanceGaurd, mens Bang & Olufsen og luftvåbnets træningscenter er blandt dem der bruger CapaInstaller.

CapaInstaller et program der sørger for at holde virksomheders softwareløsninger opdateret, så medarbejderne ikke selv skal bruge tid på det. Bruger man eksempelvis meget komplekse programmer, er der ofte opdateringer til disse. Den slags opdateringer tager muligvis ikke mange minutter, men hvis man kan spare 30 medarbejdere for 5 minutter et par gange om måneder, bliver det til mange timer sparet i længden.

CapaSystems er kommet for at blive, og i takt med at flere og flere virksomheder bliver mere og mere afhængige af deres computere, vil behovet for optimering nok kun blive større i fremtiden.

Desuden har virksomheden også etableret sig i udlandet, da deres produkt er universelt for lande, hvor der benyttes IT.

Vi siger tillykke med de første tyve år – og glæder os til at følge med i de næste tyve.

Du kan læse mere om CapaSystems her

 


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑