Gadgets Elbil

Udgivet d. maj 24th, 2017 | Af Techmagasinet.dk

0

Børnenes egen bil

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er sommer, sol og søndag – og hvad står dagen på?

For flere og flere familier lyder svaret, at de skal hygge på villavejen med børnenes elbil. Det er nemlig mere og mere almindeligt, at børnene har deres egen smarte bil, som de kan køre i i haven eller på en privat vej. Bilerne kommer fra mærker som Audi, Ferrari og BMW, og der er ikke sparet på noget, når det gælder komfort og udstyr.

Luksus I har råd til

De fleste elbiler til børn har i dag både lygter, musikanlæg, bakgear og sikkerhedsseler. I mange modeller kan dørene også åbnes, så følelsen af en rigtig bil er fuldendt. Det er formentligt en af grundene til, at elbilerne er blevet et rigtig stort hit, for mange børn er vilde med, at de har en bil ligesom mor og far.

Selvom det umiddelbart kan lyde som en voldsom investering, er bilerne ikke særligt dyre. Priserne ligger cirka mellem 1700 og 2500 kr., og i forhold til det stykke elektronik, man får ud af det, er det ganske fornuftigt. Samtidig kan de fleste biler bruges fra cirka 2-3 år til cirka 7-9 år, så der er en del sæsoner i dem. Du bør dog være opmærksom på vægtbegrænsningen, hvis der er flere børn, der skal deles om bilen, og køb gerne en, der er lavet til to børn – legen er trods alt sjovere, hvis man er to.

Styr på sikkerheden

Bilerne kan køre cirka 5 km/t, så du behøver ikke frygte for børnenes sikkerhed. Med den hastighed burde det endda være muligt at følge med på gåben – og det er bestemt ikke en dårlig idé. Med sådan et køretøj er det nemlig vigtigt, at mor eller far holder opsyn, og til nogle modeller hører der en fjernbetjening med, så du altid kan overtage styringen. Selvom bilen ikke kører hurtigt, kan der opstå situationer, hvor børnene ikke har helt styr på, hvad de skal gøre, så her er det vigtigt, at du som forælder kan træde ind.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑