Apps gravid hjælp apps

Udgivet d. marts 14th, 2018 | Af Techmagasinet.dk

0

Bliv gravid med hjælp fra apps

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Teknologien spiller en større og større rolle i menneskers liv i dag. Det har været med til at gøre mange ting nemmere. I dag venter mange danskere med at få børn, til de er færdige med deres uddannelser og er i fuld gang med karrieren. Dette kan ofte blive en hindring, da det kan blive sværere at få børn, jo ældre man er. Det kommer til at handle meget om at have den rette timing for at få ægget befrugtet, og det kan ofte være svært. Heldigvis kan teknologien hjælpe os med den rette timing, så der er større chance for at blive gravid.

Teknologisk hjælp til at blive gravid

For at hjælpe kvinder med at blive gravide, er der blevet udviklet apps som kan hjælpe med at finde ud af, hvornår kvinden er mest frugtbar. Det fungerer således, at kvinden indtaster data omkring, hvordan hendes menstruationscyklus og hendes helbred er. Herudfra kan appen beregne, ved hjælp af en algoritme, hvornår kvindens ægløsning finder sted, og hermed forudsige, hvornår hun har bedst chance for at blive gravid. Jo længere man anvender appen, jo bedre lærer appen kvindens krop at kende. Hermed bliver det lettere for den at forudsige, hvornår hun bedst kan blive gravid og hvornår hendes menstruation kommer.

Hvis du allerede er blevet gravid, findes der også apps som kan fortælle dig en masse om, hvordan din baby udvikler sig og hvad der sker i din krop lige præcis i dag.

Hvorfor er appen smart?

At en app har mulighed for at forudsige hvornår der er størst chance for at blive gravid, er en kæmpe hjælp for kvinder som kæmper med at blive gravide. Det er en naturlig måde at forudsige det på, og appen har fået stor ros for at hjælpe mange kvinder. Hvis man ønsker at dobbelttjekke, om appen virkelig regner rigtigt, kan du købe en ægløsningstest, som også kan fortælle dig, hvornår du har ægløsning, og hermed er mest frugtbar. Når man ved hvornår ægløsningen præcist finder sted, giver det gode chancer for at blive gravid, hvis man har samleje lige omkring dette tidspunkt.

Ægløsningen finder sted cirka 14 dage efter menstruationen, men det kan være meget individuelt hvornår ægløsningen præcis finder sted. Hvis du ønsker at vide præcis hvornår du bedst kan blive gravid, er en ægløsningstest og en app en glimrende måde at få mere præcise svar på, som vil komme dig til stor gavn.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑