Generelt

Udgivet d. marts 4th, 2021 | Af Techmagasinet.dk

0

Billigere ERP-projekter på vej til Enterprisemarkedet

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Implementering af IT-systemer har altid været vanskelige og lange forløb, og ERP-projekter for Enterprise markedet er ingen undtagelse. Her kan ERP-leverandører ikke komme fra A til B, uden en tur gennem hele alfabetet først.

Og det er desværre den tendens der er for helt traditionelle ERP-projekter, særligt hvis man kigger på AX markedet med de tunge og dyre systemer.

Traditionelle Dynamics 365-projekter 

De traditionelle Dynamics 365-projekter skal måles på nogle ret lange linealer, og det kan være svært at se værdien for både virksomhed og medarbejdere undervejs i et forløb, hvor uigennemsigtighed og mangelfulde beskrivelser føles som endeløse og ligegyldige.

I et helt traditionelt AX-projekt, kan der være helt op til 700 og 900 parametre, der skal tages stilling til, før man overhovedet kan gå i gang med at tage sin økonomistyring i brug. Og med 15 minutters tid per parameter sammen med en konsulent, ender virksomheder med at bruge enorme mængder af penge og dyrebar tid.

Tid som uden tvivl kunne have været brugt bedre.

Kernen i alle virksomheder er ens

Den ærgerlig tendens har fået ERP-leverandøren Sprint365 op af stolen. De kommer med opråb til alle Enterprise virksomheder om, at 90% af alle parametre altid er de samme. Selv om de fleste virksomheder synes, at de er helt unikke, så er der helt op til 90% som er fuldstændig identisk med de fleste andre virksomheder.

Og det bør ses som en fordel, når det kommer til dialogen med ERP-leverandøren.

Af samme årsag, er Sprint365 ikke er bange for at gå imod strømmen og benytte sig af Microsofts allerede eksisterende værktøjer, så kunderne i stedet kan bruge energien, der hvor den er lagt bedst for forretningen og medarbejdernes skyld.

Standardiserede Enterprise-projekter

Det gør de med deres egen Sprint-skabelon på Dynamics 365 Finance. Det er en skabelon som dækker op til 98% af forretningens behov, og som kan være færdig med finans-delen allerede et par timer. 

Den skabelonbaserede tilgang til ERP-projekter til Enterprise-markedet er derfor også tillokkende for virksomheder inden for finans, fordi virksomheder i den branche kan komme helt i mål med en Dynamics 365 Finance på få timer. Men det udelukker ikke andre brancher for at kunne benytte sig af den standardiserede og skabelonbaserede tilgang til implementering af Dynamics 365.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑