Generelt

Udgivet d. december 1st, 2017 | Af Techmagasinet.dk

0

Beskyt dit elektroniske udstyr

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvad end du skal flytte eller blot skal have nogle ting opbevaret i kælderen eller på loftet, så er det altid en god ide at pakke dine ting godt ind. Særligt dit elektroniske udstyr som tv, computer og musikanlæg vil du sikkert gerne passe rigtig godt på, og der er derfor ingen grund til at tage chancer.

Står du og skal flytte og skal derfor have pakket alle dine ejendele i flyttekasser, så er der umiddelbart flere måder, hvorpå du kan beskytte dine ting. Glas og service kan pakkes ind i silkepapir og eventuelt med bølgepap omkring, men de lidt større ting kræver lidt mere beskyttelse end det. Du kender sikkert allerede til bobleplast, men måske glemmer du, alle de ting du rent faktisk kan bruge det til. Du kan kende bobleplast på de mange små luftlommer, som kan sprænges, når du presser på dem. Handler du elektronik online vil du opleve, at netop bobleplast er et af de mest foretrukne materialer til at sende skrøbelige varer i, og det er der nemlig rigtig mange gode grunde til.

Effektiv beskyttelse

Hos Scan Lux Flexible finder du alt det bobleplast, du skal bruge til at få flyttet dine ting. Brug det til elektronik, men også til alt andet du gerne bare vil passe på – lige fra gryder og pander til spejle, billeder og porcelæn. Kort sagt, så er bobleplast ideelt til alle dine ting i boligen. Find bobleplast til forsendelse af elektronik, hvor du kan finde det i mange forskellige længder og bredder alt efter, hvad du skal bruge det til. Til de mindre køkkenting kan du fx finde 25 cm x 100 meter, og til de større ting og evt. møbler er det mere oplagt med størrelsen 1,5 meter x 150 meter. Men Scan Lux Flexible tilbyder også rigtig mange andre ting, som du kan bruge til at pakke ting ind og ned i. De har et væld af kasser i mange forskellige størrelser, typer og former, bølgepap, affaldssække, bæreposer og diverse folier til at slutte tæt om ting. Med hjælp og redskaber herfra kan du altså sikkert og praktisk få flyttet dine ting, hvad end det er en hel bolig eller du blot har en mindre omgang, der skal gemmes væk til opbevaring. Køb en portion bobleplast hjem og pak dine ejendele forsvarligt ind. Det er nemt at arbejde med, og pengene er helt sikkert godt givet ud.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑