Apps

Udgivet d. december 12th, 2017 | Af Techmagasinet.dk

0

Apple sikrer sig Shazam for 400 mio dollars

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Den amerikanske gigant Apple har haft den store tegnebog fremme og skrevet en check på godt 2,5 milliarder. Det er det beløb de har givet for den ret geniale App Shazam, der bruger af millioner af mennesker hver eneste dag verden over.

Hvis du ikke kender Shazam, så er det en app der giver dig mulighed for at genkende musik. Det kan være alt fra noget du hører i en reklame, i en butik hvor du går rundt og shopper, i radioen eller noget helt fjerde. Den fortæller dig så, hvem det er der har lavet det og hvad det hedder – ganske smart.

For ikke så længe siden blev Shazam vurderet til at være 1 milliard dollars værd, så set i lyset af det, er det et et røverkøb som Apple har gjort ved at betale under halvdelen. Med til historien hører dog, at Shazam har kæmpet med at tjene mange penge på app’en. Sidste år tjente de 54 millioner dollars, så set i lyset af det, er 400 millioner dollars en ganske fair pris.

Apple kan naturligvis bruge app’en som et led i deres musik strategi, hvor den nok kommer til at blive en del af Apple Music og iTunes, hvor det vil blive muligt at høre eller købe musikken så snart den bliver genkendt.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑