Gadgets iphone-7

Udgivet d. oktober 20th, 2016 | Af Techmagasinet.dk

0

Apple sidder tungt på tronen i DK

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er ikke nogen tvivl om, at Apple er den absolut foretrukne producent af smartphones her i landet. Når medier taler om smartphones og tablets, er det da heller ikke unormalt at de blot omtaler det som det som iPhones og iPads, hvilket vidner en smule om hvor stærk deres position er her i landet.

Den danske hjemmeside mobilkunden.dk har lavet en oversigt over de mest populære mobiltelefoner i landet baseret på hvor meget der bliver skrevet og ikke mindst læst om dem, og her er der kun en rigtig vinder, og det er uden tvivl Apple

Listen består af tyve forskellige modeller, og på næsten halvdelen af disse smartphones er der et lille æble logo. Apple har nemlig intet mindre end 9 modeller med i top 20. Selvom flere af modellerne efterhånden har en del år på bagen, så er de stadig blandt de mest populære modeller og langt mere populære end flere af de nye modeller fra konkurrerende producenter.

Huawei kommer ind på en andenplads når det kommer til at være repræsenteret på listen. De har nemlig fem modeller med, hvilket vidner om, at de virkelig er ved at få godt fat i det danske marked, og med deres priser er ved at overhale Samsung i popularitet på det danske marked.

Sydkoreanske Samsung må eksempelvis nøjes med at have en enkelt model med på listen, hvilket er det samme som Google nexus, mens Sony Experia har to modeller med på listen.

Det skal dog også siges, at Apple på grund af deres popularitet naturligvis er dem der bliver skrevet langt mest om, hvilket gør det lettere for dem at rangere godt på sådanne lister, men det ændrer ikke ved det faktum, at Danmark er et Apple land.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑