Nyheder

Udgivet d. oktober 24th, 2017 | Af Techmagasinet.dk

0

Apple pay er landet

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Præcis som det blev forudsagt af flere medier i sidste uge, så er Apple pay nu blevet lanceret i Danmark for alle kunder i Nordea og Jyske Bank.

Modsat eksempelvis MobilePay og Swipe, er der ikke en app der skal hentes, har man en iPhone der er en 6’er eller nyere, så har man nemlig allerede adgang til Apple Pay, da det ligger som en del af systemet.

Sådan kommer du i gang med Apple Pay

Det er lettere end man skulle tro at komme i gang med at bruge Apple Pay, du skal ganske enkelte bare gå ind i din wallet og tilføje dit kreditkort, og wupti så har du Apple Pay.

Med et slag er der dermed 1.3 millioner kunder, der har fået adgang til Apple Pay, da det er antallet af kunder i Nordea og Jyske Bank der bruger en iOS enhed der er kompatible med systemet.

På nuværende tidspunkt kan man betale med Apple Pay i en lang række apps og flere steder online, mens det endnu ikke er rullet helt så langt ud i de fysiske butikker. Da omkring halvdelen af den danske befolkning ejer en iPhone, er det dog meget usandsynligt, at der ikke er flere der melder sig på banen.

På Apple.dk kan man læse, at man i øjeblikket blandt andet kan betale med Apple Pay i Magasin, 7Eleven, Joe & the Juice og ikke så overraskende i Humac butikkerne.

 


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑